Huisjekijken…All Seasons | geef je krans een kleurtje

Afbeelding1Ik ben Patricia, woon samen met mijn man en twee puberkinderen in een Limburgs, klein dorpje en daar leef ik me uit met het maken van kransen en andere groendecoraties, prachtig in combinatie met brocante. Ik ga regelmatig schrijven over mijn leven met brocante…

Je kent ‘t wel…je hebt in het najaar of met Kerst prachtige kransen gemaakt van je Hortensia’s of Annabelles. En nu zijn ze inmiddels aardig verkleurd door de plek waar ze hangen. Sommigen vervang je door een frissere variant, maar van enkelen kun je geen afstand doen. Geef ze een mooie witte gloed door ze te spuiten met witte spuitverf! En misschien wil jij ze wel in je favoriete kleurtje…

Laat het goed drogen. Zo kun je er nog lang van genieten.

Afbeelding3

Groet, Patricia

Wil je meer zien en lezen van Patricia? Kijk dan even op haar blog: www.pjallseasons.blogspot.nl

 —–dit is een bewerking van een eerdere publicatie uit Huisjekijken ‘oude stijl’—–

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie