Merietje | Lekker schilderen

2015-01-24 11.43.36Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Hallo allemaal

op het moment dat ik dit aan het schrijven ben sneeuwt het…. eigenlijk heb ik stiekem al heel veel zin in het voorjaar. Ik word ontzettend moe van dit weer en wil graag weer naar buiten. Maar goed we doen gewoon nog lekker de houtkachel aan en schilderen en schilderen enz. Heerlijk even verstand op nul.

De kast is klaar, eindelijk.

Ik kreeg de lades er bijna niet meer in, de kast was een beetje krom na al die tijd in de schuur, bijna 2 jaar. Het was op de plek waar de kast stond vrij vochtig, maar het is gelukt! Hij is met krijtverf geschilderd in de kleur clay, de binnenkant in Sugar.

Ondertussen ben ik alweer met een nieuw project bezig.

2015-01-27 16.09.09

Deze mooie commode is van mijn oma geweest, grenen met echt notenhout fineer. Ooit heeft er iets nats op de kast gestaan en op sommige plekken laat het fineer los. We hebben besloten het te plamuren en m een mooie kleur te geven, daar hij te erg beschadigd is. Maar eerst maar schuren :)

Tot volgende week en een fijn weekend!

Liefs, Monique (Merietje)

Nog even de link van onze facebook pagina erbij: KenMBrocante als je het leuk vind kun je ons ook daar volgen.
Komende tijd zal er enige informatie op komen te staan ivm activiteiten die we bij K&M gaan organiseren, dus ben je nieuwsgierig? Houd ons in de gaten.

 

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie