Marley de HK hond | Wickie

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben de eigenaresse van Marley. Ik woon samen met mijn man en 2 honden Marley (weimaraner) en Moos (labrador) in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

We hebben er een nieuw huisgenootje bij, maine coon katertje Wickie. Hij is 11 weken oud en was binnen een uur al aan ons gewend. Helemaal naar Friesland gereden (2 uur heen, 2 uur terug) om ‘m op te halen. Daar stond een boot naast het huis, eigenaar leek op Halvar, toen is de naam Wickie (de vicking) ontstaan :-).

w2

 

Gisteren lekker de hele dag de houtkachel laten branden. Op een gegeven moment was het 26 graden in de woonkamer. Net een sauna, heerlijk die warmte!

w1

Marley moest wel even wennen aan Wickie. Opeens ligt er een kat bij je op de bank en wordt je staart constant gepakt. Toch overwon de nieuwsgierigheid en zijn ze nu al dikke maatjes van elkaar.

w4

w3

Bezoek onze website: Queseradevie of bezoek ons op Facebook

Fijne zondag nog en tot volgende week!

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Marley de HK hond | Wickie

Geef een reactie