Painings by Wilma | Magnolia

Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blogs Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…

Yes, yes, eindelijk!!!

Ik heb magnolia om te schilderen.blog4.c

Wij hebben dus al jaren een boom in de tuin maar vorig jaar is hij flink gesnoeid , ik moet dus een beetje zuinig zijn.

blog 4.a

Mijn eerste takken zijn helaas niet uitgekomen , te vroeg eraf geknipt misschien. Haastige spoed…….

Dus heb ik het weer geprobeerd en ja hoor ze beginnen uit te komen. Misschien helpt het als je er veel naar kijkt haha ik kan natuurlijk niet wachten om ze te schilderen. Ik ben al begonnen aan m’n eerste doek met de bloemen nog in knop .3zjsxko

 

Nu wil ik nog als ze een beetje uitkomen en natuurlijk als ze helemaal open zijn . Haha en het liefst nog een paar ertussen door maar dat zal wel niet gaan lukken .

Heerlijk dat voorjaar en dan ben ik ook nog dol op tulpen en andere voorjaarsbloemen, tijd tekort.

ukbybjd 1yhr1b2

 

 

Wordt vervolgd,

Fijn weekend Wilma

 

www.wilma.exto.nl

www.facebook.com/PaintingsByWilma

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie