DIY met Ceciel van der Pas | Love letters

Ceciel, creatieveling in hart en nieren, jongensmama, levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek! Laat je graag zien hoe je met leuke Do-It-Yourselfs (DIY) je huisje gezellig kan maken. Zelfmakers die je met maar ook voor kinderen kan maken: Kidsfun!

Je voelt het al vibreren in de lucht het is bijna zover: V A L E N T I J N S D A G! Een heerlijke commerciële bedoeling, maar ook een goed excuus om leuke dingen te gaan knutselen. Bij ons in huis is ‘Love is in the air‘ en maakte we onze eigen ‘Love Letters’. Kijk gauw hoe jij ze ook kan maken.

Love letters punniken voor Huisjekijken_blogger Ceciel van der Pas

Love letters

Al een tijdje was ik van plan om iets leuks te gaan doen met mijn vrolijke punnikmannetje en de leuke gekleurde restjes wol. De wol was gemêleerd roze en met Valentijn op komst, de ideale kleur van de liefde. Via instagram was ik al vele malen geïnspireerd om van een lang punnik touw een letter te maken en het idee was geboren: ik maakte gepunnikte ‘Love letters’!

 

Zo ging ik te werk:

Love letters punniken voor Huisjekijken_blogger Ceciel van der Pas

Het duurt even, je moet wat geduld hebben, maar uiteindelijk heb je een mooie, lange slinger aan elkaar gepunnikt. Leuk om zelf te doen maar ook met of door je kinderen.

 

Love letters punniken voor Huisjekijken_blogger Ceciel van der Pas

Ik legde eerst mijn woord op tafel, om te zien of het wel paste. Hiermee kon ik ook goed de verhoudingen inschatten.

 

Love letters punniken voor Huisjekijken_blogger Ceciel van der Pas

Hierna ging ik aan de slag: de ijzerdraad stop je door de kern van de gepunnikte slinger. Het is een precies werkje en je moet goed in de gaten houden dat je niet buiten de slinger steekt. Het is een soort van rijgen en hoe meer je het doet, hoe makkelijker het gaat.

 

Love letters punniken voor Huisjekijken_blogger Ceciel van der Pas

Wanneer de hele slinger is voorzien van ijzerdraad, ga je alles op zijn plaats buigen. Ik vormde het woord ‘Love’.

 

Love letters punniken voor Huisjekijken_blogger Ceciel van der Pas

Om de zin compleet te maken heb ik er ook nog letters van een woordbanner aan toegevoegd. Wat gezellige hartjes er omheen EN in de lucht maakte het helemaal af.

 

Bij ons in huis is het weer extra gezellig en is er echte ‘Love in the air’.! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden?

Wil je meer Valentijns knutsels / DIY maken, kijk dan eens op mijn creatief lifestyle blog: Badschuim.eu

Valentijn inspiratie

Tot de volgende keer! Liefs Ceciel.

 

OVER Ceciel van der Pas
Ceciel van der Pas

Ceciel, creatieveling in hart en nieren, jongensmama, levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek! Laat je graag zien hoe je met leuke Do-It-Yourselfs (DIY) je huisje gezellig kan maken. Zelfmakers die je met maar ook voor kinderen kan maken: Kidsfun! Ceciel is ook blogger van het creatieve lifestyle blog: www.badschuim.eu . Op haar blog vind je nog meer DIY's die je een Happy Feeling geven.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “DIY met Ceciel van der Pas | Love letters

Geef een reactie