Merietje | Kleding

blog 0702 1Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Hallo allemaal,

even weer wat Pinterest foto’s ter inspiratie en zodat jullie je een beeld kunnen vormen bij wat we van plan zijn te gaan doen.

Heb je kinderen en is kleding uit de winkel soms best te duur? Maar eigenlijk wil je ook wel eens iets bijzonders voor je kleine. Hier gaan we allerlei workshops voor houden. Niet alleen dat we nemen ook kinderkleding in die we voor jou weer doorverkopen zodat je er nog wat aan verdiend. Meer info hierover op onze facebook site of eventueel kun je ook contact met ons opnemen. Niet alleen willen we gezellig wonen betaalbaar maken maar ook kleding. Denk hierbij aan de beginselen van naaien, breien en haken. Dit niet alleen voor volwassenen, de woensdagmiddag zal helemaal gericht zijn op kinderen, want ook zij willen leuke dingen kunnen maken. Zoals knuffels ed. Maar ook kun je bij ons je bestaande kleding leuk leren pimpen.

blog 0702 2

Ik zal geregeld berichtjes plaatsen en info geven over de te volgen workshops of lessen. Ben je nieuwsgierig? kijk dan op facebook:

Nou dit was het weer voor deze week! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en ik hoop tot volgende week.

Liefs, Monique (Merietje)

 

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie