Dit is de passie van | Joey

gesponsord blog

In de rubriek Dit is mijn passie’ proberen we jou te laten zien hoe mensen elkaar inspireren, een ‘happy feeling’ geven. Simpelweg door te doen waar ze goed in zijn!Zo heeft Joey Asselman haar passie ontdekt op een moment dat het even niet tegen zat in haar leven. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, liet zij haar handen wapperen…en met resultaat. Laat je inspireren door Joey…

bord met lepels bewerkt

Mijn passie is begonnen toen ik thuis kwam te zitten door helse pijnen in mijn heup en niet kon werken. Ik ben zo’n negen en een halve maand buiten strijd geweest maar ik ben niet iemand die stil kan blijven zitten. Ik moet bezig blijven en dacht bij mezelf: mijn armen en handen zijn nog goed dus gaan we eens wat knutselen.

kastje collage

Ik houd echt van de Landelijke Stijl en kan er uren naar kijken en ideekes in op doen. Ik kijk ook op Welke.nl en ik heb een abonnement op Landelijk Decoreren.

Nederland is nog erger dan België qua Landelijke stijl en dat vind ik zo mooi.boekenkast Veerle collage

Ik werk altijd alleen en thuis, in de woonkamer maar als het goed weer is vind je mij buiten op het terras.

tafel bewerkt

Ik gebruik gewoon witte houtverf en mijn verfborstel. Mijn decoratie spulletjes haal ik bij de Action want voor dat geld kan ik het zelf niet maken.

project friends 2 bewerkt

Ik doe dit nu al drie jaar en ik houd er enorm van. Ik maak dingen op bestelling via Facebook, dat is mijn reclame bord maar het gaat ook via mond op mond reclame.

Boekenkast collage

De mensen zijn vol lof en blij over de projectjes die ik maak.

Ik ben van plan om ook workshops bij te gaan wonen om zo nog beter te worden. Als ik iets maak vind ik er rust in en voel ik me heel goed. Dat geeft me meer zelfvertrouwen en een boost om door te gaan. Zeker als de mensen me nadien laten weten dat ze content met de projectjes zijn.

Dienblad bewerkt

Happy feeling.

kistje sandra bewerkt 2

Het is nu nog een droom van mij, maar mocht ik in de toekomst van mijn passie mijn beroep mogen maken, dan twijfel ik geen moment en verander ik direct van werk.

headboard bewerkt 2

Headboard

Op mijn facebook pagina vind je foto’s van wat ik zoal maak onder de naam project.

Groetjes van Joey

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie