Redactioneel | Ben jij onze nieuwe collega? Blogger gezocht

Ben jij die creatieve duizendpoot die onze wekelijks/ of anders  kan voorzien van een leuke zelfmaker,  schrijft over je passie voor wonen en /of lifestyle, foto collages maakt of een interessante hobby hebt waar je over wilt bloggen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze vrijwillige funktie maak jij een leuke blog die je voorziet van  woord en beeld. Deze zet je klaar voor publicatie in WordPress zodat onze lezers iedere keer weer worden geinspireerd. Je wordt toegevoegd aan de enthousiaste Huisjekijken Teamgroep op Facebook waar je inspiratie kunt uitwisselen met je Huisjekijken collega’s. En natuurlijk eeuwige roem met je blogs ;)

Dat is supergezellig!

Stuur je motivatie aan huisjekijkenredactie@outlook.com o.v.v. blogger gezocht

oproep DIY

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie