Merietje | Happy Valentine ♥

1413210736524Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Hallo allemaal,

we wensen jullie allemaal een fijne Valentijnsdag met veeeeel liefde ♥.

Ik had even een fotootje erbij gedaan van mijn, nu nog, werkplekje. Als we in april onze kamer veranderen dan wordt het anders, daar ben ik echt heel blij om want dit is lastig zo. Maar goed voor nu moet ik het er even nog mee doen.

Heb weer een leuk druk weekje achter de rug. Met weer een nieuwe uitdaging ik mag voor een site met milkpaint een kastje gaan verven en wel deze. Ernaast de foto van de milkpaint, ik vind het heel spannend heb nog nooit mee gewerkt en ben erg benieuwd. Voorwaarde is wel dat ik hierover een blog moet gaan schrijven, nou das niet zo erg, haha.

Verder ben ik bezig met een heel lief stoeltje, eerst kaal geschuurd, wat een werk met al die gedraaide spijltjes. Nu even bedenken wat voor een kleur erop gaat. Misschien laat ik m wel zo met een vernis erover…….. en dan natuurlijk nog bekleden. He bah wat een vervelende baan heb ik toch, NOT!

1423732770190

We kregen nog een heel mooi petroleum kacheltje van mijn ouders voor erbij zodat het lekker warm is in het atelier.

1412510010864

Nou tot volgende week maar weer en veel plezier vandaag!

Liefs, Monique (Merietje)

PS je weet t he? als je niet kunt wachten kun je ons volgen op Facebook.

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie