Uit het leven gegrepen…

Alweer het derde blog ‘uit het leven gegrepen’ van een anonieme schrijfster die, zoals je kunt lezen in haar blogs, in haar leven niet altijd de wind mee heeft gehad. Ondanks alles staat ze iedere dag met een portie positiviteit op en zet ze haar schouders eronder…

No matter how many times I break down,

There is always a little piece of me that says

No you’re not done yet

GET BACK UP154b22e247831373f2424f80b85f921f

Ik krijg het weer eens in mijn hoofd om mijn meubels te verplaatsen.

Met alle meubels kan ik me redden in mijn eentje ( moet je soms niet kijken hoe) maar hey het lukt me alleen. Alleen met mijn eettafel heb ik hulp nodig en laat ik dat net nou niet altijd hebben. En ongeduldig dat ik ben moet ik daar ook creatief in zijn. Ik kan namelijk niet wachten en als ik bezig ben wil ik door.

De tv en tv kast gaat van links naar rechts, de kasten sleep ik op hun plek en dan hoop ik maar dat er niets uit elkaar valt van al dat verschuiven ( is ook wel lachen). Mijn tafel kan ik alleen niet verschuiven want dan breken de tafelpoten eronder weg. De tafel is nogal zwaar en is al stuk dus moet ik er wel hulp bij maar wachten tot er hulp komt?….ooh nee dat gaat me niet lukken.

Dat betekent dus dat ik creatief moet zijn.

Ik dus op handen en voeten onder mijn tafel en dan druk ik me een eindje omhoog zodat de tafel van de grond komt. Dan ga ik met mijn rug (terwijl de tafel erop ligt) een stukje achteruit en laat me dan weer zakken. Hey het lukt en zo ga ik net zolang door tot de tafel op zijn plaats staat.  Wat je er even aan overhoudt zijn een paar zere knieën. Het ziet er vast hilarisch uit maar ach niemand die me ziet toch? Ik voel me weer helemaal blij als het gebeurd is en kan er weer een paar weken tegen aan. Mijn kinderen valt het soms al eens niet meer op, die zijn het wel gewend.

alles voor een happy feeling!

Groetjes!

 

 

Een reactie op “Uit het leven gegrepen…

Geef een reactie