Ninneke’s Corner | Daar zit(geen) muziek in

 

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns …..

Je kan blazen zoveel je wil,maar er zal geen hoge noot klinken

Daar zit(geen)muziek in

Column daar zit muziek in 011-1

Trompet in de bloemetjes gezet

Ik kom weer even aandraven met een bloemstukje.Zoals jullie wel weten hou ik wel van origineel voor de dag te komen.Maak ik bloemstukken in de niet voor de hand liggende dingen.Denk maar aan de koffiemolen of weegschaal.Nu heb ik deze trompet in de bloemetjes gezet.Aankondigen met veel trompet geschetter zal helaas niet meer kunnen nu.Maar het ziet er wel leuk en origineel uit.Het is toch weer eens wat anders.De trompet heb ik vorig jaar te Temploux gekocht op de prachtige brocante markt.Ze verhuist wel eens van plek in huis,om ergens decoratief een meer waarde te geven aan het interieur.Nu heeft ze een plaats bedeeld gekregen in de leefkeuken.Heb ze op gehangen met visdraad aan een rekje boven de side table.Het lijkt wel of ze nu rechtop staat.Aanvullend op de bijzet tafel heb ik wat oud serviesgoed staan.

Column daar zit muziek in 046-1 Column daar zit muziek in 030-1 Column daar zit muziek in 025-1

Column daar zit muziek in 032-1 Column daar zit muziek in 040-1

 

 

Heb je ook een trompet,klarinet,saxofoon, Voorzie dan een gepast stuk oase , laat het gretig water slurpen.Doe een diepvrieszakje eerst in de opening van het muziek instrument.Steek de oase vol met kort geknipte bloemen naar keuze;Neem liefst een soort dat goed indroogt dan heb je er langer plezier van.Ik noem het je muziek instrument pimpen.

 

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook steeds vinden voor nog meer inspiratie op facebook: Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie