Merietje | leuke klusjes

1413308230213Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Hallo allemaal,

ben weer lekker bezig geweest deze week. Het zonnetje hielp ook fijn mee…lente kriebels. Kreeg laatst een hele leuke klus aangeboden ik mocht milkpaint testen enige voorwaarde een blog hiervoor schrijven nou geen probleem, leuk! Ik wilde een nachtkastje met deze verf behandelen, had het nog nooit gebruikt dus het was best spannend.

Ik vind dat ie best mooi is geworden, milkpaint geeft een hele oude doorleefde uitstraling. Op sommige stukjes bladdert het een beetje af, maar dat mag best. Zeker een verf om vaker te gaan gebruiken.

Daarnaast was ik ook nog steeds met mijn oma’s ladekast bezig, had hem eerst in de krijtverf gezet kleur: clay, daarna met krijtverf: Sugar heel subtiel bloemen erop geschilderd je moet wel heel goed kijken maar in het echt kun je het beter zien.

Nu ik dat allemaal klaar heb ben ik eindelijk toegekomen aan het lieve hoekstoeltje, meer daarover volgende week.

Deze week plaatste ik een bericht over het haak en breicafe dat we gaan beginnen, druk bezig met voorbereiden. Mijn dochters juf is jarig en tevens zwanger dus heb ik wat hartjes gehaakt. Hopen dat ze het leuk vind :D

Ook weer een erg leuk klusje om te doen, daar krijg je niet genoeg van, is zo heerlijk ontspannend. Dus als je het leuk vindt en je woont in de buurt, meld je gezellig aan! (pssssst we beginnen naar alle waarschijnlijkheid eind maart met het haken en breien, ook voor kids houd de site in de gaten voor alle info)

Ik zeg maar weer tot volgende week en een fijn weekend! Veel liefs, Monique (Merietje)

onze facebooksite: www.facebook.com/KenMBrocante

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie