De passie van | Marieke

gesponsord blogpost

In de rubriek ‘Dit is mijn passie’ proberen we jou te laten zien hoe mensen elkaar inspireren, een ‘happy feeling’ geven. Simpelweg door te doen waar ze goed in zijn! In deze passie laat Marieke Valster ons meegenieten van de prachtige tekeningen en schilderijen die zij maakt. Schilderijen met prachtige titels, zoals ‘omarming van een engel’. Dit is de passie van Marieke…

C5

Ik ben Marieke Valster en ik ben van kleins af aan al met tekenen en schilderen bezig. Via de DEVA ( Decoratie Etalage Vakschool Almelo) in Almelo ging ik naar de Constanteyn Huygens Hoge School voor de Kunsten, richting Autonome kunst.

danseres (115x75)

danseres

Na deze periode stortte ik mij op mijn gezin en kreeg drie kinderen.

bevruchting (80x80)

bevruchting

Omdat de jongste inmiddels ook alweer een aantal jaren op school zit, heb ik het schilderen weer op gepakt.

Engelen drieluik

engelen, drieluik

Iets wat ik heerlijk vind!

iris (4)

Iris

Ik heb nu mijn eigen atelier aan huis waar ik teken en schilder. Het liefst mensen, maar ook dieren e.d..

Ganzen 2013 acryl op doek 30x30

ganzen

Jonge gans 2013 acryl op doek 30x30

jonge gans

P1330500

Daarnaast ben ik ook begonnen met het smelten van glas om daar sieraden van te maken.

Allemaal uniek.

Armbanden, rvs ringen op maat, hangers, oorbellen en knopjes.

Sieraden collage

Ik exposeer in woonwinkels, tandarts- en dokterspraktijken en ik sta op kunstmarkten.

ree2 (791x800)

ree

Vlinder 70x50

vlinder

Ook ben ik bezig met het idee om workshops te gaan geven in tekenen en schilderen.

warmte van een engel

warmte van een engel

 

Huisjekijken publiceert bijna wekelijks een passie van onze lezers. Hier staan ze in een handig overzichtje.

Op mijn website www.mariekevalster.nl kunt u al wat zien van wie ik ben en wat ik zoal doe. Pop Art Style Aardbei (klein) (475x640)

Met vriendelijke groet,

Marieke Valster

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie