Merietje | sneltrein vaart

brei-, haak- en naaiboeken

brei-, haak- en naaiboeken

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante kun je wekelijks in haar blogs volgen onder de naam ‘Merietje’.

Hallo allemaal,

allereerst even een dankjewel!!! Ik krijg zulke leuke reacties, echt heel fijn dat mijn ideetjes ook zo leuk bij anderen aankomen! Dat is ook 1 van de redenen dat het allemaal een beetje sneller gaat dan verwacht. We gaan al beginnen op 10 maart met ons gezellige haak en brei cafe, voor de kinderen starten we ook al in diezelfde week. Er zijn al aanmeldingen voor de woensdag middag. De officiële opening staat gepland voor begin april. Datum volgt!

We hebben deze week goed benut en zijn alles aan het inruimen, vooral opruimen. De kids zijn lekker aan het logeren bij opa en oma.

 

Elektriciteit is aangesloten en de lampen hangen.

Daarnaast ben ik ‘s avonds flink aan het haken, nu bezig met een boodschappen tas…. aangezien de gratis tasjes eruit gaan bij de winkels. Nu ben ik bezig dus met een milieuvriendelijke variant, ook handig mee te nemen in je handtas.

Allemaal te bestellen via mijn facebook site. Op den duur komt er ook een website waar je de spulletjes kunt bestellen.

Vandaag de laatste laag krijtverf op het hoek stoeltje, morgen ga ik hem bekleden. Het laagje fiberfill zit er al over. Echt een schattig stoeltje met veel details, zoals gedraaide pootjes en kleine ornamentjes.

1424967273245

Tot slot wens ik jullie allemaal nog een fijn weekend! Wil je op de hoogte blijven van K&M Brocante tussen de blogs door? Of wil je je opgeven voor de workshops, t haak- & brei cafe, of de kids middag?

Ga dan naar onze facebook site: www.facebook.com/KenMBrocante

Tot volgende week, veel liefs, Monique (Merietje)

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie