Weekoverzicht week 9

Huisjekijken heeft een super leuk en gepassioneerd team van bloggers die bloggen over Woon & Lifestyle ! Dagelijks publiceren wij hun blogs op deze website. Voor jouw gemak hebben we alle blogs van de afgelopen week voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je nooit meer een blog te missen. Get Inspired For A Happy Feeling met deze fantastische bloggers.

Huisjekijken blogweek 9:

header Ninneke's Corner

Ninneke’s Corner | Daar Zit (Geen) Muziek In

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….. Deze week. Je kan blazen zoveel je wil,maar er zal geen hoge noot klinken

Verder lezen

header merietje

Merietje | Leuke Klusjes

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen. Verder lezen

snapheader met wiegje 57

 Baby & Kidsstuff By Jessica | Brocante Is Helemaal Hot!

NIEUWE BLOGGER . Onze Facebookpagina Baby & Kidsstuff by Huisjekijken voorziet Jessica dagelijks van een verse portie inspiratie. Ze woont samen met haar vriend en hun 6-jarige dochter in Dordrecht, is meubeladviseuse en styliste, supercreatief en zit boordevol inspirerende ideeën en tips. Ooit had ze haar eigen kinderkamer speciaalzaak en hield daar haar grote passie voor kinderkamers aan over. Kortom, een ervaringsdeskundige! Maandelijks zal ze jou in een blog op de hoogte houden van de nieuwste trends en de leukste tips in Baby & Kidsstuff by Jessica…Verder lezen

header kei gemakkelijk

Kei Gemakkelijk | Kruidentuintje In Een Drankpak 

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Dát is kei gemakkelijk! Verder lezen

header going dutch

Going Dutch On Decor | Scandinavische Zomerhuizen

Karin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…Om alvast in een zomerse stemming te komen, heb ik voor jullie een mooie verzameling van Scandinavische vakantiehuizen gemaakt. Deze keer alleen de buitenkant! Want dat ze in het Hoge Noorden weten hoe ze een huis moeten inrichten weten we inmiddels  Verder lezen

laatste versie header marley

Marley De HK Hond | Appeltaart

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Ik ben wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen. Verder lezen

header brigitte kulpmann

Collage Bei Brigitte Külpmann | Week 9

Onze duitse blogger Brigitte maakt iedere week voor Huisjekijken een prachtige collage deze week  lees verder >

header Ninneke's Corner

Ninneke’s Corner Culinair | Lasagne Met Kip

Gek op lasagne? Maar wil je toch weer eens wat anders erin verwerken als gehakt of zalm? Verder lezen

headerhuishoudtip

Huisjekijken’s Handige Huishoudtip | Een Kattenplas

- een rubriek vol handige tips en slimmigheidjes – Heeft de kat in huis geplast? Maak de plek eerst schoon met een handwarm sopje. Daarna drogen en nadeppen met alcohol. Dit nadeppen is belangrijk om er voor te zorgen dat de kat de volgende keer niet weer hier plast. lees meer >>

headerpassie

De Passie Van | Marieke

In deze rubriek proberen we jou te laten zien hoe mensen elkaar inspireren, een ‘happy feeling’ geven. Simpelweg door te doen waar ze goed in zijn! In deze passie laat Marieke Valster ons meegenieten van de prachtige tekeningen en schilderijen die zij maakt. Schilderijen met prachtige titels, zoals ‘omarming van een engel’. Dit is de passie van Marieke… Verder lezen

headernelette

My Creative Thoughts | Wonen Met Pasteltinten

Nelette van der Heide is 51 jaar, getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Door haar brede interesse in brocante, interieur, meubels opknappen, bloemschikken maar ook voor alles op het gebied van bezig zijn met kinderen, zal zij middels haar tweewekelijkse blogs een grote inspiratie voor jullie zijn. Met een blognaam die perfect bij haar aansluit zal ze jou uitdagen zelf aan de slag te gaan…My creative thoughts! Verder lezen

header post op de redactie

Huisjekijken | Post Op De Redactie

Via onze Facebookpagina kregen we deze foto’s binnen van Ilse Hamer. Ze verfde deze leuke kast en een dressoir. lees meer >>

header kei gemakkelijk

Kei Gemakkelijk | Kaarsjes In Eierschaal

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Dát is kei gemakkelijk!  Benodigdheden: naald, eieren, azijn, voedingskleurstof, eierdoos, 2 pannen (medium en klein), kaarsenwas of paraffine, kleurpillen, lonten, trechter. Verder lezen

marita header elisense

Elisense Bloemen | Takken Met Zijden Bloemen

Mijn naam is Marita van der Hart en ik woon samen met mijn lief Niels en onze rode kater Bassie in een piepklein dorpje in Zeeland.  Zo’n 20 jaar geleden ben ik begonnen met bloemschikken en sindsdien ben ik er niet meer mee opgehouden. Inmiddels ben ik 10 jaar eigenaar van het bedrijf Elisense. In onze webwinkel vind je losse zijden bloemen om lekker zelf thuis aan de slag te gaan, heeeeeel veel inspiratieen complete zijden bloemstukken. Als je zijden bloemen combineert met echte takken krijg je echt heel mooie dingen. Dikke of dunne bruine of witte takken …. paarse, witte of rose bloemen … Voor Huisjekijken blog ik maandelijks met een leuk thema.

Verder lezen

header get inspired for a happy feeling

Inspiratiefoto Van De Dag | Woonkamer

klik hier naar de inspiratiefoto >>

header voor en na-001

Huisjekijken Voor En Na | Sidetable

Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: de rubriek Voor en Na vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Het sidetable van Romy werd crème-wit. Wat een verandering!  lees hier hoe je dat doet >>

snapheader

Redactioneel | Vakantie Huisjekijken Bij !

We gaan VAKANTIE HUISJE KIJKEN ! Heb jij een vakantiehuisje of mooie pipowagen of een chalet of strandhuisje te huur en wil je dat graag laten zien in onze nieuwe rubriek Vakantie Huisjekijken, meld je dan nu aan bij de redactie want dit is dé perfecte tijd om jouw huisje in de spotlight te zetten… lees hier meer >>

de liefdes van Loes

De Liefdes Van Loes | Retour À La Base

‘Retour à la base’ betekent in het Frans niets meer dan ‘Back to Basic’. Robbert en ik hebben het geluk dat we een paar keer per jaar naar het familiehuisje in Zuid-Frankrijk op vakantie kunnen. Niks fancy’s maar een eeuwenoud stenen huisje in een klein dorpje gelegen langs de rivier de Roubion, een uitloper van de Drôme. Even terug naar de basis, zonder internet, zonder tv en met tijd voor elkaar. Verder lezen

headergastblog

Voor Het Blog Gezet | Sylvia Heespelink

Ons vijfde gastblog komt van Sylvia Heespelink die de pen heeft overgenomen vanViana Queis. Sylvia is 52 jaar oud, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Ook heeft zij nog een hond genaamd Scotty. Sylvia heeft een bloemisterij waarin zij naast prachtig mooie boeketten ook brocante verkoopt. Zij geeft ons een kijkje in haar winkel en in haar huis. Lees het gastblog van Sylvia…Verder lezen

headerhuisjekijkenbij

Huisjekijken Bij | Trijnie

Wij gaan een kijkje nemen in het huis van Trijnie v/d Weide. In 1990 gekocht en daarna flink opgeknapt. Ook de tuin mag er zijn met een knusse zithoek en een mooie vijver. We gaan huisjekijken bij Trijnie…
Verder lezen

 

Veel lees plezier,

Team Huisjekijken

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie