Huisjekijken bij | Naomie

Wij zijn te gast bij Naomie Janssen en haar vriend. Ze wonen samen in een hoekhuis met, zoals Naomie het zo mooi verwoord, haar bonusdochter. Naomie heeft goed nagedacht over de inrichting van haar woning en dat heeft geresulteerd in een stijlvol ingericht huis. Al vele gingen haar voor in de rubriek Huisjekijken bij ... We gaan huisjekijken bij Naomie…

huisw5 bewerkt

Het naambordje heb ik als welkomstcadeau aan mijn vriend gegeven.

Welkom! Mijn vriend en ik wonen sinds kort samen in een hoekhuis met drie slaapkamers. Mijn vriend is samen met zijn lieve dochter van acht jaar, die hier om en om bij ons is, bij mij ingetrokken. Ook hebben wij twee katten en een hond die graag in een knus hoekje gaan liggen.

De gang.

De gang hebben wij licht gehouden door deze te verven met VT wonen kleur 1930 ‘Rust’.

hal bewerkt

In één van de lijsten hangt voor ons een bijzondere tekst. Deze geeft ons moed en doorzettingsvermogen.

Tekstje bewerkt

De Keuken.

De keukenvloer is betegeld met Portugese cementtegels noir & blanc en de wanden met Marokkaanse zelliges in de kleur gris-rose. Er staat in de keuken een Borretti gasfornuis met dubbele ovens. Ons paradepaardje van de keuken.

keuken collage

De knoflook & uienstrengen die aan de rechterkant hangen maar op de foto niet zichtbaar zijn, komen uit Kroatië en passen qua kleurstelling perfect bij de keuken.

Als we van de keuken naar de woonkamer lopen, komen we bij onze knusse sidetable. Deze hebben wij zelf helemaal opgeknapt.sidetable en hert collage

De lijst die daar bovenop staat is al ruim dertig jaar oud en is van de tante van mijn moeder geweest. Wij hebben het opgeknapt en met ijzerdraad bespannen zodat er foto’s in kunnen hangen. Het hertengewei is ooit door mijn opa zelf nog geschoten en wij hebben er een bijpassend kleurtje aan gegeven. De stoel en koeienhoorn hebben wij op een brocante markt gescoord. De overige spulletjes zijn van ‘Countryfield’ PTMD & Riverdale.

De woonkamer.

De woonkamer is licht geverfd met Flexa kleur 1015 ‘Oudroze’.

collage woonkamer

Deze schitterende Singer naaimachine staat centraal in de buffetkast in landelijke stijl. Ik heb deze gekocht via ‘Facebook Brocante Marktplaats’.

Het wijnkastje was donker en heb ik zelf een brocante look gegeven, evenals de salontafel, welke ooit paars was.

woonkamer2 bewerkt

woonkamer 8 bewerkt

Tegen de ramen zitten Shutters. Deze zorgen voor een landelijke uitstraling.

woonkamer collage 2

Twee knusse hoekjes: de één is op de vensterbank en de andere staat naast de bank die helaas ten tijde van het maken van de foto’s bij de meubelschoonmaker is.

Omdat wij een laag plafond hebben maar het plafond wel een oppervlakte van 30 m² heeft, hebben wij voor één grote centrale plafond kroonluchter gekozen.

woonkamer bewerkt

De tuin.

tuin1 bewerkt

huis4 bewerkt

De slaapkamer.
slaapkamer collage

De slaapkamer hebben wij zo neutraal mogelijk gehouden voor een serene omgeving. De muren zijn geverfd met Histor kleur 6963 ‘Acacia’.

De slaapkamer van mijn bonusdochter is erg hoog. Daarom hebben wij een vlonder met een balustrade gecreëerd waar haar speelgoed staat. Zij kan hier uitgebreid spelen en alles is overzichtelijk opgeruimd.slaapkamer Donna collage

De muren zijn zachtroze geschilderd met Flexa kleur 1016 ‘Ouroze’ en langs de wanden en op haar meubeltjes loopt een gebloemde plakrand.

slaapkamer donna 3 bewerkt

kast collage

De kledingkast heb ik zelf opgeknapt en van binnen behangen met PIP behang.

De badkamer.

Deze hebben wij met betonverf geschilderd. Het budget was op en we wilden toch een frisse look. Dit bleek een uitstekende oplossing te zijn.

En last but not least…de WC.

wc bewerkt 2

Naomie Janssen

Nog meer inspiratie nodig? Alle binnenkijkers van Huisjekijken vind je HIER op een rijtje …

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie