Ceciel van der Pas | Workshop: pimp je lunch(box)

Ceciel, creatieveling in hart en nieren, jongensmama, levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek! Laat je graag zien hoe je met leuke Do-It-Yourselfs (DIY) je huisje gezellig kan maken. Ceciel haar blogs zijn mooi, overzichtelijk en zeer uitnodigend om aan te beginnen, veel plezier.

– gesponsord blog –
 

Voor moeders met peuters en kleuters is het heel herkenbaar: bordjes die NIET leeg worden gegeten. Enorm frustrerend voor jou als moeder en ook niet fijn voor de kindjes. Maar hoe los je dit nou op: door de lunch van je kindje te PIMPEN! Ja echt waar, het kan en is helemaal niet moeilijk. Ik geef er een workshop over en vertel er hier graag meer over.

workshop pimp je lunch, boordtrommel ideeen Wat valt er te leren in de workshop: Pimp je lunch (box): Leer hoe je de boterhammen voor de lunch / lunchtrommels van je kids op een makkelijke en snelle manier kan pimpen zodat deze met plezier opgegeten worden. Met als allerbelangrijkste ingrediënten:  Fun! voor de maker (mammie) en de eter (kids). Tijdens de workshop is er de mogelijkheid om 7 verschillende versies van een gepimpte lunch te maken. Dus voor elke dag van de week een andere. Tips en trucs worden duidelijk gemaakt om dit op een leuke en snelle manier te doen. Denk hierbij aan het materiaalgebruik, met als uitgangspunt niets kopen maar gebruiken wat je al hebt. Maar ook handige snijmethodes. Wat is een gepimpte lunch? Een gepimpte lunch is lekker, gezond, fijn om naar te kijken en heeft als doel dat de lunch (box) helemaal op gaat. De gepimpte lunch kan met veel verschillende ingrediënten gemaakte worden en heeft altijd de bedoeling dat de KIDS goed en met plezier eten! Dus de ene keer zijn gezond beleg en groenten of fruit de hoofd ingrediënten en de andere keer mag het ook zoet zijn om de kleintjes te verwennen.

Voor wie is deze workshop Voor moeders of vaders met (jonge) kinderen. Voor gastouders en medewerkers van een kinderdagverblijf. Kosten: De workshop kost € 30,00 per persoon, met een minimale deelname van 6 en maximaal van 10. Zelf mee brengen: een lunch trommel, zodat je daarmee kan oefenen. Datum en tijd: De workshop vindt plaats op zaterdag 4 april 2015 van 10.00 – 12.00 uur, bij Galerie Lucie te Breukelen (Willink van Collenstraat 27). Er wordt gezorgd voor koffie, thee en iets lekkers. Als bonus kun je je eigen creaties opeten! Naar huis meenemen mag natuurlijk ook. Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar info@galerie-lucie.nl Deze workshop wordt gegeven door Ceciel van der Pas-Keuben van Badschuim.eu. Kun je die dag nou niet, maar wil je wel graag een andere keer. Mail me dan! Wanneer er 6 andere aanmeldingen zijn kan ik nieuwe data plannen in Breukelen of in Rosmalen (mijn woonplaats). Op verzoek kan ik ook kijken of het mogelijk is om op locatie te komen, er is veel bespreekbaar, zelfs kinderfeestjes of op kinderdagverblijven!

OVER Ceciel van der Pas
Ceciel van der Pas

Ceciel, creatieveling in hart en nieren, jongensmama, levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek! Laat je graag zien hoe je met leuke Do-It-Yourselfs (DIY) je huisje gezellig kan maken. Zelfmakers die je met maar ook voor kinderen kan maken: Kidsfun! Ceciel is ook blogger van het creatieve lifestyle blog: www.badschuim.eu . Op haar blog vind je nog meer DIY's die je een Happy Feeling geven.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie