Merietje | geen tijd

blog 0703 04Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante kun je wekelijks in haar blogs volgen onder de naam ‘Merietje’.

 

Hai allemaal,

om mij mogen de dagen wel wat meer uren krijgen. Ik kom tijd te kort. Tussen alle voorbereidingen van komende week door, moet het komende tuinseizoen ook alweer worden ingepland. De kas vraagt om een grote schoonmaak en de zakjes met zaadjes voor de moestuin kijken me ook alweer aan.

Zo heerlijk, je groente uit je eigen tuin. Vorig jaar kregen we de kas in de tuin. Eigenlijk was het toen al een beetje te laat voor groente verbouwen, we besloten toen alleen tomaten, paprika’s, pompoenen en kruiden te kweken. Maar dit jaar moet het toch wel een beetje meer worden. Maar waar haal ik de tijd vandaan? Maakt niet uit, alles gaat nu voorspoedig, aanmeldingen komen binnen voor het haak en brei cafe en voor de kids knutselmiddag. Dat is op dit moment even belangrijker ;).

Volgende week weer een paar foto’s van de meubels waar ik op dit moment mee bezig ben en het stoeltje dat klaar is. Ik wens jullie een fijn weekend en tot volgende week.

Mocht je het leuk vinden om ons te volgen op facebook klik dan op deze link:  www.facebook.com/KenMBrocante

blog 0703 03

Even een foto om alvast in de stemming te komen voor het lente weer.

Liefs, Monique (Merietje)

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie