Ninneke’s Corner | Paas decoratie

 

Ik ben Jeannine. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns …..

Stilaan komt de paashaas vrolijk aangehuppeld…

Paas decoratie

Pasen zit er weer aan te komen

Nog enkele weken is het wachten op Pasen.Stilaan mogen we toch al gaan wat nuances te creëren in en rond het huis.Ik ben alvast begonnen met het Paas decoratie offensief op te starten.In de keuken heb ik glazen voorraadpotten met deksel,uitgestald op tafel met leuke stoer uitziende zwarte eieren. De eieren zijn voorzien van leuke witte tekst,ze komen van bij de …….. ja U raad het al van bij de Action.Hoef ook niet te zeggen dat ze geen fortuin hebben gekost.Vond die weer zoooooo MUST HAVE.Aan de eieren hangt een labeltje met happy easter op ,aan de achterkant de streepjescode,als je over de streepjescode met zwarte alcohol stift gaat,kun je de labeltjes ook nog eens gebruiken.Of je laat ze eraan hangen aan de eieren,leuk voor op een bord te presenteren.Verder op de tafel staan ook chocolade paashaasjes.Zo lijkt het toch wel,ze zijn echter nep.Had deze ontdekt in een tuincenter,enkele geadopteerd.Vind ze zo snoezig staan op tafel.Mooi ook om met een paasbrunch op tafel te zetten.Ze kunnen ieder jaar weer dienen EN????? je word er niet dik van,ha ha.toch ook misschien een pluspunt.In ieder geval lijken ze toch zo echt,dat manlief erin trapte.Die zette gretig zijn tanden erin als ik hem had verteld dat ik speciale chocolade had mee gebracht zonder suiker.De paashaas had bijna zijn oren kwijt en manlief zijn tanden,toen ik het figuurtje naar hem uitstak.Je kan er weer alle kanten mee uit met deze paas figuurtjes,gewoon op tafel vrolijk rondhuppelend,onder een stolp,op een bord,bij verwerkt in een bloemstuk.Had een tijdje geleden ook nog in de kringloopwinkel konijn vormpjes gekocht.Domkop dat ik ben er lagen er vier,ze waren maar 50 cent,kocht ik er twee.Thuis natuurlijk weer dikke spijt en weer terug. De oude vormpjes hadden al een andere thuis gevonden natuurlijk.Had mezelf wel voor de kop kunnen stoten.Stom,stom,stom en nog eens stom.Die twee dan maar ,staan steeds in de keuken bij een oude chocolade mal voor repen chocolade te maken.Nu kunnen ze tot hun recht komen om tafereeltjes te maken voor Pasen,alsook weer op een bord gelegd te worden voor bij het ontbijt.Nu ja spijt komt te laat.Ook bijzonder mooi is één enkele oude lepel te voorzien van een kwartel eitje met wat voorjaar erin verwerkt.Wat wilgentakjes en gedroogde tilansia erbij en je hebt een eenvoudig maar prachtig detail.Wat ook weer kan bijdragen tot de tafel aankleding met Pasen.Maar zoals je merkt ik ben alvast begonnen.De komende weken zal je nog meer mogen verwachten uiteraard.Hoop bij deze jullie toch al geïnspireerd te hebben.

Column pasen 009-1

Stoere eieren

Column daar zit muziek in 058-1-2

Nep chocolade figuurtjes

Column pasen 013-1

Ook leuk onder een glazen stolp

Column pasen 023-1

aanvullend op een bord

Column pasen 002-1

Oude vormpjes en eierdopje met afdek klokje

Column pasen 029-1

Leuk toch ?

Column pasen 179-1

één enkele lepel met kwarteleitje en wilgen katjes

Column pasen 036-1-2

simpele eenvoud op zijn mooist

 

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook steeds vinden voor nog meer inspiratie op facebook: Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie