Weekoverzicht | week 10

Huisjekijken heeft een super leuk en gepassioneerd team van bloggers die bloggen over Woon & Lifestyle ! Dagelijks publiceren wij hun blogpost onder Magazine op deze website. Voor jouw gemak hebben we alle blogs van de afgelopen week voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je nooit meer een blog te missen. Get Inspired For A Happy Feeling met deze fantastische bloggers.

Huisjekijken Blogweek 10:

header Ninneke's CornerNinneke’s Corer | Servetten Met Frivole Servethouders Zelf Maken

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….. Frutselen in alle frivoliteit met romantische broderieVerder lezen

header merietjeMerietje | Sneltrein Vaart

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaamMerietje’ met jullie delen.

Verder lezen

header suus culture

SUUS’ Culture | KOKOSOLIE, EEN ALLES IN ÉÉN BEAUTYPRODUCT

Mijn naam is Suus, een 24-jarige Groningse die samen met haar passie en creativiteit voor schoonheid dagelijks in een omgetoverde boerderij in een pittoresk dorpje in Drenthe luxe gezichts- en lichaamsbehandelingen uitvoert. Ik ben dol op het in de watten leggen en omtoveren van dames die dat graag aan mij toevertrouwen. Klinkt als een heerlijke job toch? Wat er nog mist? Een groter publiek trekken met mijn creatieve kijk op het gebied van skincare & make-up. Ik neem jullie iedere twee weken graag een paar minuten mee in mijn blogs over Badkamertje- & Huidje Kijken!  Verder lezen

header marleyMarley De HK Hond | Hond Aan Tafel

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Verder lezen

header brigitte kulpmannCollage Bei Brigitte Külpmann | Week 10

bekijk hier de collage 

 

 

header ninneke culinairNinneke’s Corner Culinair | Zoethoudertje

Ik ben Jeannine,  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….. Vandaag gaan we weer Ninneke’s Corner Culinair. Zalig dessert in enkele minuten….Verder lezen

headerhuishoudtip

Huisjekijken’s Handige Huishoudtip | Verfhanden Schoonmaken Met Olie

- Een rubriek vol handige tips en slimmigheidjes . Iedere week een goede of handige HHH tip is nooit verkeerd-  Verder lezen

 

headerhuisjekijkenbijHuisjekijken Bij | Naomie

Wij zijn te gast bij Naomie Janssen en haar vriend. Ze wonen samen in een hoekhuis met, zoals Naomie het zo mooi verwoord, haar bonusdochter. Naomie heeft goed nagedacht over de inrichting van haar woning en dat heeft geresulteerd in een stijlvol ingericht huis. Al vele gingen haar voor in de rubriek Huisjekijken bij ... We gaan huisjekijken bij Naomie…
Verder lezen

 

Header Ceciel van der Pas voor Huisjekijken_Definitief januari 2015DIY Met Ceciel Van Der Pas | Pimp Je Eetkamer Stoel

Ceciel, creatieveling in hart en nieren, jongensmama, levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek! Laat je graag zien hoe je met leuke Do-It-Yourselfs (DIY) je huisje gezellig kan maken. Ceciel haar blogs zijn mooi, overzichtelijk en zeer uitnodigend om aan te beginnen, veel plezier.
Verder lezen

 

header briezietjeBriezietje | Hout Zonder Schuren ! & Een Kijkje In De Badkamer!

In het Zeeuwse Geersdijk woont Brigitte die jullie als vaste blogger mee zal nemen door haar dijkhuis dat ze samen met de liefde van haar leven Edwin, onder handen nam. Verder geeft ze interieurtips en adviezen en deelt ze veel DIY-tips met je. Onder naam Briezietje blogt zij tweewekelijks voor Huisjekijken Verder lezen

 

 

 

header kei gemakkelijkKei Gemakkelijk | Lamp Van Draadmand

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk! Verder lezen

 

verie header 13 otk.2Vestywo | Moestuintjes

Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met je delen doormiddel van Tips & Tricks op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik je met ieder van mijn  blogs weer mag inspireren. Vandaag een leuke DIY voor de kids (en een beetje voor grote mensen) over de moestuintjes. Kom je verder lezen?
Verder lezen

 

snapheadercecielCeciel Van Der Pas | Workshop: Pimp Je Lunch(Box)

Ceciel, creatieveling in hart en nieren, jongensmama, levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek! Laat je graag zien hoe je met leuke Do-It-Yourselfs (DIY) je huisje gezellig kan maken. Ceciel haar blogs zijn mooi, overzichtelijk en zeer uitnodigend om aan te beginnen, veel plezier.
Verder lezen

header voor en naHuisjekijken Voor En Na | Hoekkast Met Kippengaas

Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al veleblogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.Verder lezen

 

de liefdes van LoesDe Liefdes Van Loes | Upcycling

Oooh, ik heb zoveel liefdes. Iedere week ga ik je daar deelgenoot van maken. Ik woon aan de rand van de stad, tegenover het bos. Nee, niet op de boerderij. Misschien in de toekomst ooit wel maar die staat dan in Frankrijk… ik droom nog even verder. En ondertussen hoor ik je al denken: ‘wat kun jij mij dan vertellen over landelijk leven?’.  Wekelijks neem ik je mee met mijn blogs naar mijn liefdes en landleven gevoel, veel plezier.

Verder lezen

header get inspired for a happy feeling Huisjekijken Moodboard | Zinc

Huisjekijken helpt jou te inspireren For A Happy Feeling . Deze week hebben we weer een van die leuke moodboards voor je gemaakt.

header huisjekijken bij Huisjekijken Bij | Patricia Van Der Sluis

“Het huis is gebouwd in 1965 en het leuke aan deze straat is dat er maar vier huisjes zijn. Het eerste huis heeft nummer vier en wij wonen zelf op nummer acht.” Dit zegt Patricia van der Sluis over het huis dat zij en haar man acht jaar geleden hebben gekocht. Huisjekijken Bij is onze binnenkijkrubriek die iedere maandagavond en vrijdagmorgen te zien is. Vandaag gaan we Huisjekijken Bij Patricia…Verder lezen

 

header v1wilmaPainings By Wilma | Magnolia

Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blogs Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…Verder lezen

 

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie