Going Dutch on Decor | Paaseieren zwart/wit

zwart wit 5

Karin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je. Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.

Op de Huisjekijken Fanpagina vliegen de eieren je al om de oren. Hartstikke leuk! Veel leuke DIY-ideetjes opgedaan voor de komende Pasen.

Zelf vind ik de zwart/wit eieren die je op internet ziet ontzettend mooi. De mooiste heb ik voor jullie op een rijtje gezet.

Paaseieren zwart/wit

zwart wit 10

zwart wit 9

zwart wit 8

zwart wit 7

zwart wit 5

zwart wit 6

zwart wit 4

zwart wit 3

zwart wit 2

zwart wit 1

Mijn favoriet? De zwart/wit gemarmerde eieren. Prachtig!

Veel schilderplezier!

 

 

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie