Redactioneel | Hand made home … de webwinkelstraat

voorbeeld site 4 hmh

Huisjekijken heeft een uniek platform ontwikkelt waar creatievelingen onder begeleiding van Huisjekijken hun prachtige handgemaakte producten te koop kunnen aanbieden. Op dit moment draaien wij proef met twee webwinkeltjes van crea beas, maar binnenkort worden dit er meer!

De missie van huisjekijken is om crea bea’s en kopers uit het hele land bij elkaar te brengen.

hmh 4

Huisjekijken heeft zelf ook een webwinkel in de Winkelstraat en daar vind je de leukste producten tegen scherpe prijzen op het gebied van Woon- en Lifestyle.Tevens worden er met regelmaat Flashdeals aangeboden, dit zijn tijdelijke aanbiedingen die zeer scherp geprijsd zijn. Deze zijn te herkennen aan onderstaand logo.

flashdeals

Voel je geinspireerd en geniet van het winkelen of verkopen in de Webwinkelstraat van Huisjekijken!

Wil je nu Shoppen?

Klik hier

voorbeeld site 4 hmh

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie