Huisjekijken Voor en Na | Kast

Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al vele blogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.

Noria Pots stuurde ons deze voor en na foto van een prachtige maar gedateerde kast. Om de kast weer helemaal up-to-date te krijgen, heeft zij deze eerst in de grijze grondverf gezet en daarna geschilderd met witte krijtverf. Voor een mooi effect heeft zij op verschillende plaatsen krijtverf in de kleur Clay aangebracht waarna zij met schuurpapier wat slijtageplekken heeft nagemaakt.

foto kast bewerkt

Heb jij ook een leuke eenvoudige tip, stuur een foto en kleine werkbeschrijving naar support@huisjekijken.com en wie weet staat jouw tip binnenkort online.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie