Paintings by Wilma | “Liefde voor olieverf”

Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…
Vaak word er aan me gevraagd wat ik het liefst schilder. Moeilijke vraag ik vind eigenlijk alles leuk om te doen . Het is een uitdaging om het aaibare van dieren,het breekbare van bloemen de weerspiegeling in de stillevens  te schilderen.

dmojn2k

 

evk0pwg

Meestal komt er gewoon iets op m’n pad en dat schilder ik dan.

atelier 2014

Ik heb wel een voorliefde voor olieverf maar ik experimenteer ook graag met andere verven/technieken zoals deze aquarel.

4drawgj

 

Op het moment ben ik bezig met een ram , hij staat erop en is al best stoer en lief. Nu nog wat meer diepte erin en wil ik hem nog een hoger knuffelgehalte geven ……..

wordt vervolgd,

Fijn weekend ,Wilma

nieuwsgierig??

www.facebook.com?PaintingsByWilma

www.wilma.exto.nl

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie