Merietje | gezellige week

2015-03-03 20.19.05Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante kun je wekelijks in haar blogs volgen onder de naam ‘Merietje’.

 

 

Hai allemaal,

het was een lekker druk weekje met veel gezelligheid. Veel gehaakt tijdens het haakcafe.

zoals beloofd nog wat foto’s van de stoeltjes de witte is klaar en met de andere ben ik bijna klaar.

2015-03-05 16.11.25

het was veel schuurwerk, al die kleine spijltjes, maar vind m best mooi geworden. Bekleding mooi strak erop gekregen.

op de stoel zat hele lelijke dikke stof, het hout was zo goed als helemaal ermee bedekt. Toen ik de stof, met veel moeite, eraf had gekregen kwam er iets heel moois onder vandaan. Dus heb ik m helemaal kaal geschuurd, gevernist en de stof erbij uitgezocht. Nu even een fiberfill erover en dan de stof en klaar is kees. Het is even veel werk maar zo leuk om te doen.

Zo dit was het weer even voor deze week, fijn weekend en ik hoop tot volgende week!

Heel veel liefs, Monique (Merietje)

PS kun je niet wachten? volg ons dan op facebook: www.facebook.com/KenMBrocante zo blijf je op de hoogte van onze activiteiten. Wil je meer weten? Stuur een berichtje en we antwoorden z.s.m..

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie