Uit het leven gegrepen | deel 1, 2 en 3

Even onderuit zakken met wat leesvoer op de bank. Laat je inspireren door ons blog ‘Uit het leven gegrepen’. Een publicatie waarmee we onlangs zijn gestart. Een blog van een anonieme schrijfster die, zoals je kunt lezen in haar blogs, in haar leven niet altijd de wind mee heeft gehad. Ondanks alles staat ze iedere dag met een portie positiviteit op en zet ze haar schouders eronder…

Vandaag zetten we de eerste drie blogs voor je op een rijtje:

Deel 1 vind je hier. Het was een fantasie, ontstaan uit het feit dat ik zelf in een gezin ben opgegroeid met een moeder die verslaafd was aan alcohol. Maar mijn gezin, mijn kinderen zijn totaal anders dan ik altijd had verwacht en had gedroomd…”

Voor deel 2 klik je hier. “Bijna 7 jaar geleden kwam ik in het huis wonen waar ik nu met mijn gezin woon. Ik vond het verschrikkelijk hier. Ik haatte mijn huis en ik wilde hier helemaal niet zijn. Waarom had ik me over laten halen?”

En voor deel 3 klik je hier.  “Ik voel me weer helemaal blij als het gebeurd is en kan er weer een paar weken tegen aan. Mijn kinderen valt het soms al eens niet meer op, die zijn het wel gewend.”

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie