MUTE | Spring is coming! Tijdschriften bijzettafel

Wij van MUTE vinden het leuk je te verassen. Met iets unieks, iets geks of een beetje van beide! Het moet natuurlijk ook mooi zijn, een beetje stoer en daarnaast ook functioneel.

Maandelijks verrassen wij van MUTE je in onze blogs met een leuke DIY tutorial.

En deze keer hebben we voor jullie iets bedacht wat te gek is voor het voorjaar: Een bijzettafel van oude tijdschriften en riemen!

SAM_0014 SAM_0017

Wat heb je nodig:

Een aantal oude riemen in verschillende kleuren en lengtes

Een stapel oude tijdschriften

Elastiekjes of plakband

Wat ga je doen :

Om te beginnen rol je alle tijdschriften op. Deze kun je fixeren met een elastiekje of plakband, zodat ze niet uit elkaar rollen.
Als alle tijdschriften zijn gerold, kun je zelf bepalen hoe groot het tafeltje wordt. Let er wel op dat de riem nog om de tijdschriften past!
Haal de elastiekjes eraf en zet de tijdschriften tegen elkaar aan. Houd spanning op de tijdschriften door de riem er alvast om heen te doen. Zo voorkom je dat ze los rollen of omvallen.

Ten slotte doe je de riem dicht, gewoon met de sluiting, en je eerste tijdschriften bijzettafel is klaar!

Styling tip:

Heb je leuke schaaltjes, lantaarns of andere decoratie in zachte kleuren? Combineer deze dan met de bijzettafel om de kleuren terug te laten komen in je interieur! Je kunt ook meerdere riemen of verschillende kleuren gebruiken om een speels effect te creëren.

SAM_0019 Decoratie
Heb je deze items nou ook gemaakt? We willen hem graag zien! Laat hieronder, op de Huisjekijken Facebookpagina of de Huisjekijken Fanclub op Facebook een reactie achter met een foto, wij zijn heel benieuwd! De mooiste decoraties verdienen een plekje in onze nieuwste blog!

 

Veel succes! MUTE

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie