Vestywo | Agenda Maart

Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Je kent mij van de blogs Tips & Tricks op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Elke maand hoop ik je daarnaast een inzicht te geven op leuke activiteiten in Nederland op lifestyle-gebied.

 

MAART:

20 en 21 maart 2015 Feel good & shop event 
21 en 22 maart 2015 Brocante Kasteelfair

Je kunt op de naam van het bedrijf klikken (staat in het grijs) en zo kom je op hun site voor meer informatie. Wel handig om te weten of er entree-kosten aan verbonden zijn of dat je er gratis kan parkeren.

Voor deze maand een kleine agenda, we zijn net begonnen en heel benieuwd of je dit leuk vindt en handig. Laat hieronder een reactie achter wat je leuk vindt om terug te zien in de `agenda` (hier bedoelen we een rubriek mee, bijv. wonen, tuin, enz.). Ook ben ik benieuwd waar je vandaan komt en of daar leuke activiteiten gepland staan of dat je deze juist op Huisje Kijken wil terug zien, ook dit hoor ik graag. Eén keer in de maand komt er op facebook een bericht waaronder je leuke activiteiten kan plaatsen voor de volgende maand, deze hopen wij dan aan-te-vullen met andere activiteiten, zodat we elke maand een groot overzicht hebben met al het leuks in Nederland. Want Nederland is veel te leuk!!

Ik wens je een fijne dag,..

Lieve-Groetjes,

Verie
OVER Verie
Verie

Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met jullie delen doormiddel van ‘tips & tricks’ op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik jullie mag inspireren.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “Vestywo | Agenda Maart

Geef een reactie