Paintings by Wilma | “Beestenboel “

vacq4aqWilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…

Op het moment is het een beestenboel in mijn ateliertje.

DSC00226

 

Ik zit even helemaal  in een “dierenperiode”. Weer een koe en een ram geschilderd.

vacq4aq

m1n0kf0

Het blijft leuk maar heb altijd plannen voor een nieuw project zoals vorig jaar…..

 

Een buurmeisje van ons Janneke Slegh werkt vrijwillig voor Youth with a mission in een opvanghuis voor kinderen in Uganda. Meestal hebben deze kinderen aids/HIV en zijn wees. Om haar te steunen heb ik een van deze kinderen geschilderd.

uhgeyfg

 

Jessica

 

Omdat ik zulke prachtige foto’s van de “kinderen” van Janneke had gekregen heb ik  er ook nog 1 geschilderd op een plank die nog over was van onze verbouwing.  Het meisje is helaas overleden .

ik2fjpy

Rehema

Wordt vervolgd,

Fijn weekend allemaal,

Wilma

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie