Merietje | Yes de lente is begonnen

1416391874643Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante kun je wekelijks in haar blogs volgen onder de naam ‘Merietje’.

 

 

hai allemaal,

jippie eindelijk lente, wat hebben ook alweer geluk gehad met het weer, heerlijk.

Hier loopt alles op volle toeren. De tuin moet weer gedaan worden, we zijn alweer flink aan het zaaien voor de moestuin. En we doen al een aanloop naar het officiële begin van het atelier. Gezellig haken en breien in het haak en breicafe.

 

Het is zo gezellig dat je gewoon soms de tijd vergeet. Ook hebben we al een knutsel middag met de kids gehad dit was een groot succes. Nou had ik ook wel geluk dat er van die lieve kids kwamen. Ach en tussendoor ook tijd vrij maken voor de stoel, hij wordt steeds mooier kan niet wachten tot hij af is.

1416384602143

Vorige week kregen we ook nog wat spulletjes van een kennis die heb ik alvast een beetje neergezet, sommige dingen staan al op marktplaats.

Ik wens jullie nog een fijn weekend en tot volgende week, kun je niet wachten? Nou volg ons dan op facebook:

www.facebook.com/KenMBrocante

Heel veel liefs Monique (Merietje)

 

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie