‘Art De La Fleur ‘ | Een ei hoort erbij…..

 

IMG_6395Angelique laat je wekelijks van haar prachtigste bloem- en groencreaties genieten. Ook laat ze je in haar blogs regelmatig stap voor stap zien hoe je ook zelf de mooiste decoraties kunt maken.zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz10403622_1022654214430763_3579206253234041821_nGoede middag allemaal , hierbij weer een blog van mij…

Natuurlijk weer voor de Pasen , en tja als ik aan de Pasen denk hoort een ei daar zeker bij.
Ik ben niet zo ‘n geweldige schrijfster dus de inspiratie hoop ik met mijn foto’s over te brengen.

Dit leuke bollenkistje had ik nog even van de workshop van Januari we hebben hem toen met vogeltaarten gevuld. Maar ja zo’n decoratief kratje heeft natuurlijk veel meer mogelijkheden.
Nu ben ik ( helaas ) niet zo’n weggooier simpel om het dat ik overal altijd wel wat in zie of denk in de toekomst nog wel wat mee te kunnen. Zo ook met de hopstreng die al maanden kaal in de tuin lag te slingeren. ik zag nog net op tijd dat mijn man hem de container in wilde doen. Ik wilde er eigenlijk nog een krans van draaien , maar het werd een ei….
Een geluk bij een ongeluk en in een paar minuten had ik een gezellige Paas bollenkist. Mijn oude vertrouwde emaille pollepels weer opgehangen , wat verse Anemoontjes erin en klaar ! Een fluitje van een cent…

Deze week verloot ik hem op mijn Facebook pagina gewoon een leuke Give Away voor de Pasen.

IMG_6422

Nu ben ik natuurlijk dol op bloemschikken maar decoreren en sfeerhoekjes maken zijn toch ook echt grote hobby’s van me hoor. Ik heb een behoorlijk grote hoeveelheid struisvogel en nandoe eieren binnen gekregen voor de workshops , maar ze zijn al zo decoratief van zichzelf dat met wat simpele spulletjes je een prachtig sfeertje kan creeren.

Hier heb ik een oud brocante vergietje of kaas malletje gebruikt opgevuld met wat mos daarin het ei met wat dubbele Helleborus. Met een takje hazelaar en wat veertjes helemaal in paassfeer…

IMG_6399IMG_6400

En verder maakte ik ook nog dit schattige Franse vaasje op , ook weer met een struisvogelei. Dit keer met witte roosjes…

IMG_6390IMG_6393

Het kan allemaal zo eenvoudig zijn neem nou dit lieve sfeermakertje…

IMG_7214

Of deze zomaar een eitje met een Ranonkeltje…

IMG_7219IMG_7232

Deze staat bij mij thuis op de salontafel het is een enorme schaal ( 50 cm ) met daarin een krans van mos vol gelegd met kastanjetakken in het midden liggen drie struisvogeleieren en ik heb wat gestripte veertjes gebruikt om het geheel wat speelser te maken…

IMG_7197IMG_7212

En dit is in mijn keuken.

Een aardappelkistje een beetje het zelfde opgemaakt als het bollenkistje , maar dan met een mosei…

IMG_7196IMG_7225

Ik heb nog twee collage’s gemaakt om de sfeer een beetje duidelijker weer te geven.

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren en volgende week is er weer een nieuwe blog van mij met weer een beetje Pasen want dat kan dan nog net !

Een heel fijn weekend ! De Rozen Angelique Temmink Waalboer “Art de la fleur “

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie