Winactie | Maak kans op 5 x 2 kaarten voor de Libelle Zomerweek!

LibelleLZW logo 2015Gewoon omdat het zo leuk is om daar heen te gaan, hebben wij Libelle benaderd om voor jullie vrijkaarten te regelen. En het is gelukt !

We mogen 5 x 2 entreekaarten weggeven voor de Libelle Zomerweek.

MWSnap656 2015-03-18, 10_11_14

 

Maak kans op 5 x 2 kaarten voor de Libelle Zomerweek!

In gedachten gaan we naar Andalusië, waar de inwoners ontwaken uit hun siësta. In de namiddagzon maken jong en oud zich op voor het grote Fiesta del Sol. Lachend en zingend loopt iedereen de huizen in en uit met schalen vol olijven, ham, chorizo en paella. Dit jaar waan je je in Spanje op het Almeerderstrand tijdens de Libelle Zomerweek van 18 t/m 24 mei.

Don Diego oefent zijn danspassen onder de sinaasappelbomen op het plein. De mouwen van zijn witte overhemd zijn opgestroopt, zijn broek is versierd met prachtige borduursels. De meisjes lachen verleidelijk naar hem. Op het terras van de bodega wordt sangria en sherry ingeschonken en de gitaarmuziek zwelt aan. Sofia, het knappe meisje met haar knalrode lippen en bloem in het haar, klapt eerst zacht en dan hard in haar handen. Met beheerst temperament begint ze haar dans: de Alegría.

Libelle Zomerweek is …

– Een dagje gezellig shoppen en bijpraten met vriendinnen

– Genieten van optredens van bekende artiesten

– Heel veel nieuwe producten proeven en proberen

– Libelle-columnisten, schrijvers en politici ontmoeten

– Meedoen aan creatieve of beauty workshops

– De nieuwste modetrends spotten

– Leuke cadeautjes scoren… en nog veel meer!

 

MWSnap655 2015-03-18, 10_10_54

Kortom:

Er wordt geflirt, gegeten en gedanst. Artiesten waren nog nooit zó bereikbaar, net als iedereen van Libelle natuurlijk. Je kunt naar hartenlust shoppen en deelnemen aan één van de diverse gratis workshops. Kom dus samen met je vriendin, zus of collega naar Almere en maak er samen met ons een onvergetelijk feestje van!

Na afloop ontvang je een verrassingstas inclusief Libelle 21 en Margriet 15 cadeau! (op=op)

De Libelle Zomerweek vindt plaats van 18 t/m 24 mei op het Almeerderstrand in Almere en is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.libellezomerweek.nl.

REAGEER EN WIN

Gratis toegang!

Wil je kans maken op gratis toegang? Reageer onder deze blogpost (aanmelden bij huisjekijken.com is gratis en zonder verplichtingen)  met wie je naar de Libelle Zomerweek wilt gaan en maak kans op 2 toegangskaarten t.w.v. € 39. De winactie loopt tot en met 31 april 2015. De winnaars krijgen voor 5 mei 2015 bericht en de kaarten worden via de mail naar je toe gestuurd.

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel naar de Libelle Zomerweek?

Kaarten kunnen tot en met 17 mei worden besteld voor € 15,50 in plaats van € 19,50. Bestel hier snel je kaarten 

Huisjekijkenteam en Libelle wensen je veel succes !

LZW logo 2015

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

84 reacties op “Winactie | Maak kans op 5 x 2 kaarten voor de Libelle Zomerweek!

 1. Ohhh, ik zou zo graag 2 vrijkaartjes voor de Libelle Zomerweek winnen! Geen twijfel wie ik zou willen meenemen! Mijn … (dat verklap ik liever niet hier, want ik wil haar zo graag eens verrassen ☺️)!!! Maar diegene zou het helemaal fantastisch vinden!!! That’s for sure

 2. Zou super zijn als ik met mijn vriendin hier naar toe zou mogen. Na een ellendige tijd zou dat echt een dagje afleiding zijn. Kunnen we onze accu opladen en er weer vol tegenaan.

 3. Ik zou het super leuk vinden om samen met mijn lieve zus naar de Libelle Zomerweek te gaan. Altijd super gezellig en lekker bijkletsen met haar en wij zijn wel in voor een gezellig feestje. Wij zijn er nog nooit geweest dus misschien een reden om vanaf nu dan elk jaar te gaan…..

 4. Ik zou graag met m’n moeder gaan! We gaan elk jaar maar dit jaar is net iets specialer omdat het nu een van de eerste keren is dat we weer samen een dag weggaan is sinds ze voor het eerst oma is geworden!
  Leuk, als bedankje voor alles wat ze voor ons doet :)

 5. Wil al jaren gaan en elke keer komt er iets anders tussen. Ik zou heel graag dit jaar eindelijk eens willen gaan en dan neem ik 1 van mijn allerliefste vriendin mee. Omdat ze er altijd voor me is wanneer dat nodig is. Wil haar er graag mee verassen.

 6. Mijn dochter neemt mij wel eens mee uit, wat zou het leuk zijn, als ik nu eens een uitnodiging voor haar had! Ik ben nogal doof: mijn dochter kijkt me dan altijd aan, en ziet aan mijn gezicht of ik het wel versta. Niemand anders doet dat… dus zouden we beiden zeker van dit uitje genieten!

 7. Wauw! Samen met mijn moeder omdat wij elkaar bijna 5 jaar niet gezien en gesproken hebben. Nu zien we elkaar weer een paar maanden en zou haar graag op deze manier willen laten weten dat ik blij ben met haar.

 8. Hopelijk toch geen 1-april-grap? (Vanwege die rare einddatum.) Ik wil dolgraag daar naartoe samen met mijn stiefmoeder. Zij heeft zelfs al verlof geregeld daarvoor, dus ik weet wel zeker dat ze mee wil.

 9. Lijkt mij erg gezellig om samen met mijn beste vriendin naar toe te gaan! We zien elkaar veel te weinig en het zou leuk zijn als ik haar hiermee kon verrassen!!

 10. Vaste prik elk jaar met mijn moedertje en zus. Gewoon gezellig ff quality time met z’n drieën, onze levens zijn al druk zat dus tijd om bij te kletsen en bij te lachen.

 11. Mocht ik winnen dan zou ik mijn schoonzus Jacqueline mee nemen omdat ze het afgelopen half jaar alle uitjes heeft moeten cancelen i.v.m. haar gezondheid.
  In mei moet ze toch zeker weer mee kunnen gaan!

 12. Hoi !
  Daar ben ik dan wederom met mijn reactie.
  Allereest bedankt voor jullie feed-back op facebook. Ik had duidelijk niet goed gelezen.
  Ik zou het super top vonden om deze actie te winnen. 22 Mei mag ik Sara begroeten en wat is er leuker dan een kadootje te krijgen in deze vorm. als ik win ga ik mijn zus meenemen. Wij zijn de draaiende spil om onze moeder die onze zorg nodig heeft en verdienen een uitje samen.

  Vriendelijke groeten, Jet

 13. Geweldig samen met Jacqueline!! Een vriendin uit duizenden! Helaas woon ik in het noorden van het land en zij in de randstad… Ondanks de afstand kletsen we elke week bij aan de telefoon en we proberen toch altijd een paar keer per jaar een heerlijk weekendje en dagjes weg samen te plannen. Wat zou het genieten zijn samen op de Libelle Zomerweek!!! Samen lekkere hapjes proeven, shoppen, feesten en bij mooi weer ook nog even relaxen op het strand #duimen

 14. Ooooow wat zou ik graag met mijn dochter gaan , ze gaat in juni voor 4 maanden op Ameland werken in een strandpaviljoen , we gaan elkaar zooooo missen , hoe leuk zou het zijn om een hele dag te genieten in zomerse sferen .
  Wat is belangrijk voor ons ; HUIS(je kijken) en FIESTA (del) en heel veel SOL

 15. Wat een geweldige leuke aktie! Hoe mooi zou het zijn om samen met mijn dochter even de dagelijkse drukte te kunnen ontvluchten en samen te kunnen genieten op het Almeerse strand ….. #evenbijtanken

 16. Goedemorgen,
  Ik zou heel graag voor 2 entreekaartjes in aanmerking komen. Dan kan ik met mijn zusje een gezellige dag tegemoet zien na een zware tijd. Vriendelijke groet, Olga

 17. Wat leuk zeg. Ik doe graag mee zodat ik mijn moeder hiermee kan verrassen. Ze staat werkelijk dag en nacht voor ons gezinnetje klaar (onze jongste heeft een auto immuunziekte dus geregeld onverwachte ziekenhuisbezoeken) en daarvoor wil ik haar eens bedanken met een gezellig dagje samen uit! Moeder/dochter uitje!

 18. Wat een unieke kans om dit eens te bezoeken! Ik zou graag met mijn dochter gaan voor een “moeder/dochter dag. Onze dochter is net terug van 5 maanden buitenland en vertrekt in augustus weer voor 10 maand voor haar studie! Moeten haar dan weer voor 10 maanden missen! Dus samen genieten met zijn tweeën!

 19. Heel graag wil ik dit jaar met met vriendin Janny Baas naar deze Libelle zomerweek. En wat een leuk thema dit jaar! Laten we daar nu net heengaan op vakantie deze zomer. Heerlijk om dat op de Libelle zomerweek al helemaal in de stemming te komen!
  Groetjes Marjan

 20. Ik zou ontzettend graag mijn moeder in het zonnetje willen zetten en samen met haar een dag naar de Libelle Zomerweek gaan. Ik denk dat ze dat ontzettend leuk zal vinden (en ik ook), ze heeft het er al jaren over…

 21. Ik zou graag met m’n lief gaan, hebben we wel verdiend na t drukke jaar en voor t drukke jaar dat gaat komen. Daarnaast veel inspiratie opdoen voor kenm brocante xxx succes voor iedereen!!

 22. Wat zou ik het super gezellig vinden om eens met mijn moeder en dochter te flaneren op de Libelle zomerweek Ik heb de ziekte van Crohn en lig daardoor regelmatig ziek thuis of in het ziekenhuis. Juist dan heb je steun en gezelschap nodig en mijn moeder en dochter komen elke dag en fleuren me helemaal op. Mijn dochter heeft twee schatten van kinderen en doordat ik ze vaak zie heb ik een extra speciale reden om te knokken.
  Daarom zou het zo leuk zijn om samen iets bijzonders te gaan doen.
  Dus ik doe heel graag mee!
  Fijne Paasdagen

 23. Ik zou het leuk vinden om een dagje weg te gaan met een nicht van mij.
  Door alle drukte van de alledaagse dingen, komen wij er steeds niet toe om iets af te spreken.
  Zo’n dagje uit heb je echt wel nodig om je batterij weer eens op te laden,
  zeker als het ook nog mooi weer is………..daar gaan we van uit!
  Ben er denk ik 10 jaar geleden eens geweest, daarna nooit meer.
  Dus de kaarten zijn goed besteed aan deze 2 nichtjes.
  Stille hoop dat we de kaarten winnen, dat zou erg welkom zijn.

  Groetjes Zonnetje

 24. Ieder jaar is het weer een feestje. Lekker relaxed kijken, snuffelen, kopen, en er zijn heerlijke ijsjes. Ik ga altijd graag met Katinga van de Korput, het zou leuk zijn haar te kunnen verrassen met een vrijkaartje, en mezelf natuurlijk ook!

 25. Ben zo toe aan een gezellig dagje weg met een vriendin want mijn man is eindelijk herstellende na een heftige ziekenhuisopname en wij willen hier al zolang eens graag naartoe!
  Wacht in spanning af……(duim-duim)

 26. Ik zou hier dolgraag kaartjes voor willen winnen. Ik zou hier dan graag met mijn zus naartoe gaan. Een heerlijk zussendagje uit lijkt mij dat. Wij gaan ook altijd naar de huishoudbeurs, maar heb me laatst laten vertellen dat de Libelle Zomerweek veel leuker is. Dat zou ik dan wel eens zelf willen gaan beoordelen. Alleen ik vind de kaartjes best wel prijzig. Daarom zou het ideaal zijn om ze te winnen!! Ik hoop dat ik geluk heb, want ik verheug me nu al op de reactie van mijn zus als ik haar kan vertellen dat we samen gezellig een dagje erop uit gaan :D

 27. Ik zou dit dolgraag aan mijn vrouw gunnen, dan kan ze, voor dat ze van onze 2e bevalt, nog even lekker met een vriendin relaxen op zo’n mooi evenement en locatie als dit. Ze heeft toerisme gestudeerd (dus houdt van andere culturen snuiven) en heeft vroeger dansen gedaan op hoger niveau, helaas beide moeten afbreken wegens ziekte (ms). Dus nogmaals, ik gun haar dit heel erg :)

 28. Ik zou hier heel graag heen gaan met mijn vriendin Harriet.
  Vorig jaar konden we helaas niet i.v.m ziekte. We zijn al wel een keer eerder geweest maar toen kon je het niet echt een “zomer” week noemen. dus als we nu winnen doen we het overnieuw. Dan nemen we de zon zelf mee. :-) Heb er nu al ontzettend veel zin in. Kom maar op met die Fiesta del Sol.

 29. Ik zou graag met mn moeder willen gaan is ze er eens uit in plaats van altijd thuis en bezig met anderen. Maar als die er onderuit wil komen neem ik mijn zusje mee. Die kan er ook wel eens uit na al die jaren van verbouwingen thuis.

 30. Ik zou dolgraag met mijn nichtje Judith naar de Libelle Zomerweek willen! We zijn twee jaar geleden al eens geweest en het was toen reuze gezellig….Heerlijk genieten van de workshops, lekker proeven, chillen in een zomershoekje, shoppen en natuurlijk gewoon genieten!!

 31. Heel graag ga ik met mijn goede vriend Pieter genieten op de Libelle Zomerweek.
  Even eruit en alle narigheid vergeten en dat lukt op de Libelle Zomerweek heel goed: gezellige sfeer, optredens, workshops, kraampjes, hapjes proeven en lekker shoppen, tijd te kort en een ideale locatie natuurlijk, als dan het zonnetje ook nog schijnt is het helemaal TOP ! ♥ ♥

 32. Mijn vriendin en collega Daisy, heeft vorige week afscheid van mij als collega moeten nemen omdat ze op een andere locatie moest gaan werken. Nu kunnen we niet meer in de lunchpauze bijpraten. We hebben afgesproken binnenkort iets leuks te gaan doen. Treinkaartjes hebben we laatst al in de aanbieding gekocht. Nu nog een leuke bestemming. Zal het Almere centrum worden……. ? De Libelle Zomerweek is vast een hele leuke happening, dus ik doe graag mee voor 2 vrijkaarten.

 33. Een geweldige actie van Huisjekijken. Wat zou dat fantastisch zijn om met mijn vriendin Marijke naar de Libelle zomerweek met als thema Fiesta del Sol te kunnen gaan, een schitterende locatie met heel veel gezelligheid en nieuwe ideeën opdoen, zoals dat ook zo prima kan in het Huisjekijken Lifestyle Magazine.

 34. Super actie van Huisjekijken….
  Heerlijk samen met mijn dochter even een dagje meiden onder elkaar, dat hebben wij zeker verdiend, na een winter en voorjaar van zorgen en verzorgen van man en vader na 2 operaties….
  Libelle Zomerweek here we come…. wij zijn er klaar voor om eens lekker ons zelf in de watten te laten leggen, rond te snuffelen en nieuwe ideeën op te doen….
  Maar vooral lekker even relaxen met de zon op onze snoet op het Almeerse strand….

 35. Ik zou graag mijn lieve vriendin willen verassen, ze heeft het niet breed en ze heeft het al jaren over dat ze hier heel graag naar toe wil ,zou een super leuke verrassing zijn

 36. Het lijkt me geweldig om kaartjes te winnen voor de Libelle Zomerweek. Ik ga dan samen met mijn man. Hij vindt het echt niet erg om een dagje tussen zoveel leuke dames door te brengen :-)

 37. Lijkt me super gezellig, wij zijn er nog nooit geweest, ik denk wel dat ik mijn wandelschoenen aan moet doen voor deze dag.
  Dus ik waag een kansje ………..

 38. Ik wil graag mijn zusje Kaylani meenemen, ze is er nog nooit geweest! Ik wil haar dus onderdompelen in de gezellige LZW, een traditie! Ik ga er elk jaar naartoe :) Ik geef nu het stokje over aan haar ;)

 39. Graag zou ik kaarten winnen om samen met mijn lieve mams een dagje erop uit te gaan! Even iets leuks in voor ons een onzekere en moeilijke periode (ziekte van mijn moeder)

 40. Graag zou ik met mijn dochter een dagje er lekker even uit zijn. Wij hebben beiden best een moeilijk jaar achter de rug. Ziekte en een aantal andere problemen.

 41. Ik zou de kaarten graag winnen en er dan heen gaan met m,n vriendin ze staat altijd voor mij klaar en m,n dochter sinds ik alleenstaande moeder ben zo zou ik ook eens wat terug kunnen doen,en hebben we een gezellig dagje uit,want zo vaak ga ik niet weg het zou super zijn als ik deze leuke actie zou winnen.

 42. Wat een leuke aktie. Ben nog nooit naar de Libelle zomerweek geweest. Zou er est een rond willen lopen en dN graag met mijn s hoondochter Sandra. Die verdiend het om er eens een dag tussen uit te zijn na een moelijke periode. Dus zou heel blij zijn met de kaarten.

 43. de eindexamens zijn bijna achter de rug, wat is er leuker om na deze spannende tijd even lekker te kunnen relaxen tijdens een moeder/dochter daagje bij de Libelle Zomerweek. Lekker wandelen langs al die tentjes langs het strand, dingen proeven, bekijken en misschien ook kopen. Ik heb er al reuzezin in!

Geef een reactie