Merietje | Pasen staat voor de deur

blog 040401Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante kun je wekelijks in haar blogs volgen onder de naam ‘Merietje’.

 

Hallo allemaal,

morgen is het alweer Pasen heb even wat plaatjes van internet gevist. Deze week was het rustig ik was ook niet helemaal top qua gezondheid, denk dat het velen zo verging. Met het weer van de afgelopen lukt het ook niet helemaal.

Even leuk te melden dat ik het hondenmandje heb verkocht, waar mijn schatjes al zoveel plezier van hadden. Komende week even weer een nieuwe maken. Ook de 3 mooie crème kleurige blikken zijn nu bij hun nieuwe eigenaresse.

Ik kreeg nog een leuk berichtje van de camping een stukje verderop dat er 14 mei op Hemelvaartsdag een markt word georganiseerd of ik ook wilde komen, ik heb toegezegd zo gezellig. Dit is de eerste keer dat ik mee ga doen aan zoiets en het lijkt me zo leuk en gezellig. Onze meiden gaan ook gezellig mee, dus schrijf het alvast in je agenda en kom gezellig een kijkje nemen.

In de kas gaat het niet zo snel als gehoopt, t groeit allemaal nog niet goed, dus hopelijk volgende week eindelijk wat foto’s.

Morgen eerste paasdag, we gaan lekker op het dorp naar de paasmarkt in de haven, ik hoop dat het weer ook meedoet.

Dan gezellig met mijn schatjes aan tafel wat lekkers eten en de tweede paasdag naar mijn ouders, ook altijd gezellig, met veel te veel eten.

Ik wens jullie alvast fijne paasdagen, heel veel liefs van Monique (Merietje) tot volgende week!

en ik zou het leuk vinden als je ook eens kijkje wilt nemen op mijn facebook site: www.facebook.com/KenMBrocante

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “Merietje | Pasen staat voor de deur

    • Thanks Carol gaat alweer stukken beter, helemaal na jouw blog. Hihi ik ging helemaal stuk, dikke knuf!!

Geef een reactie