Going Dutch on Decor | Paastafels

paasboeket wortelsKarin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je. Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.

Vrolijk Pasen!

Heb je net als ik de buik strak staan na de Paasbrunch? Hoewel we de brunch klein wilde houden, hebben we toch altijd veel te veel over. Vanavond staat er dan ook een lichte soep met brunchrestjes op het menu.

Binnenkort zie je op mijn blog hoe de paastafels er bij ons uitzagen.

Last-minute inspiratie voor je Paastafel

paasdecoratie

pasen kleur

pasen eieren

paastafel zwart wit

paastafel veertjes

paashaas salade

paasbrunch zalm

pasen ei

paastafel-dekken-roze

Fijne Paasdagen!

psst, nog een last-minute DIY paasdecoratie nodig?

paasdecoratiegdod

 

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie