Blogger weekoverzicht | week 14

Huisjekijken heeft een super leuk en gepassioneerd team van bloggers die bloggen over Woon & Lifestyle ! Dagelijks publiceren wij hun blogpost onder Magazine op deze website. Voor jouw gemak hebben we alle blogs van de afgelopen week voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je nooit meer een blog te missen. Get Inspired For A Happy Feeling met deze fantastische bloggers.

Huisjekijken Blogweek 14:

Ninneke’s Corner Culinair | Chocolade Cake

header ninneke culinairIk ben Jeannine,  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….. Vandaag gaan we weerNinneke’s Corner Culinair.Heerlijk zoet uit de oven,vandaag letten we niet op de calorieën Verder lezen

Briezietje | Kruiklamp Home Made

header briezietje

lamp brigitteIn het Zeeuwse Geersdijk woont Brigitte die jullie als vaste blogger mee zal nemen door haar dijkhuis dat ze samen met de liefde van haar leven Edwin, onder handen nam. Verder geeft ze interieurtips en adviezen en deelt ze veel DIY-tips met je. Onder de naam Briezietje blogt zij tweewekelijks voor Huisjekijken en zo wist ze met haarblogs al veel van onze lezers te inspireren.

Op verzoek in reprise… Wil je ook zelf de stoere kruiklamp van Brigitte maken? Hier is nogmaals de beschrijving!

 

Verder lezen

Winactie | Maak Kans Op 5 X 2 Kaarten Voor De Libelle Zomerweek!

libelle

LibelleLZW logo 2015Gewoon omdat het zo leuk is om daar heen te gaan, hebben wij Libelle benaderd om voor jullie vrijkaarten te regelen. En het is gelukt !

We mogen 5 x 2 entreekaarten weggeven voor de Libelle Zomerweek.

Verder lezen

 

 

Kei Gemakkelijk | Buitenlamp

header

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Van Saskia Koenen kregen we deze leuke DIY-tip toegestuurd… een buitenlamp gemaakt van een zinken emmer en een flinke tak!Verder lezen

 

Vestywo | Maand April

Agenda-Banner

Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Je kent mij van de blogs Tips & Tricks op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Elke maand hoop ik je daarnaast een inzicht te geven op leuke activiteiten in Nederland op lifestyle-gebied.Verder lezen

Huisjekijken Voor En Na | Picknicktafel

header voor en na

Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al vele blogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website. 

De Liefdes Van Loes | Kiss The Cook

header Liefdes van Loes

LoesIk woon aan de rand van de stad, tegenover het bos. Niet op de boerderij, misschien in de toekomst ooit wel maar die staat dan in Frankrijk… ik droom nog even verder. Met mijn blogs neem ik je wekelijks mee naar mijn liefdes en het landleven gevoel: over buitenleven, dieren, lekker eten, mijn moestuin en nog veel meer. Veel plezier!

>>>  Ik heb mijn week niet. Mijn gezondheid laat te wensen over en een lieve tante overleed deze week. Als dan ook het weer niet meewerkt trek ik mij het liefst terug op de bank onder een dekentje. Maar daar kom ik heel graag onder vandaan wanneer mijn allerliefste de keuken in gaat voor dit heerlijke gerecht. Troostvoer, met liefde gemaakt. En omdat ik dit iedereen gun die zijn dag niet heeft, ga ik het recept van Robbert met je delen.Verder lezen

Huisjekijken Moodboard | Naturel & Transparant

Header

Huisjekijken helpt jou te inspireren For A Happy Feeling . Deze week hebben we weer een van die leuke moodboards voor je gevonden.

2cd29f37bae01ab85a0d93e18621f12b

 

Tuintjekijken | Kippenhok In Shabbystyle

tuintjekijken

coop-141-682x1024Dacht jij ook altijd dat een kippenhok een oud vervallen hokje achter in de tuin was? Deze foto’s kwamen wij op internet tegen en we moeten ze echt met jullie delen. Een Tuintjekijken, Huisjekijken én Beestjekijken in 1… een kippenhok in shabbystyle! Wat vinden jullie ervan?Verder lezen

Paintings By Wilma | Wilma ‘In Dit Is Mijn Passie’

header v1wilma

2014 koe 60x80 cm vloeiende rand

 

gesponsord blogpost

Op deze plek – de vrijdag om 14 uur – vind je altijd een prachtig blog van onze vaste blogger Wilma. Vandaag laten we je nog eens zien hoe het blogavontuur van Wilma bij Huisjekijken begon. Wilma benaderde ons voor een plekje in onze rubriek ‘Dit is mijn passie’  waarin we jou laten zien hoe mensen elkaar inspireren, een ‘happy feeling’ geven. Simpelweg door te doen waar ze goed in zijn! Wilma leverde de tekst en de foto’s en wij plaatsten de blog op onze site. De reakties waren overweldigend. Sindsdien zijn de prachtige schilderijen van Wilma wekelijks op onze site te zien….Verder lezen

Ninneke’s Corner | Op Z’n Paasbest

header Ninneke's Corner

 

Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns …..

Je tafel aankleding op z’n paasbest!Verder lezen

Merietje | Pasen Staat Voor De Deur

header merietje

blog 040401Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante kun je wekelijks in haar blogs volgen onder de naam ‘Merietje’.

 

Verder lezen

That’s What Fans Are For | Even Mij Ei Kwijt…

snapheaderfbv3

image3Inmiddels kennen we haar allemaal…Carol is een begrip in de Huisjekijken Lifestyle Fangroep op Facebook maar ook op de Huisjekijken website. Toen ze er een tijdje geleden haar ongezouten mening gaf over de hypes en de grillen als muurvulleren, stoelen verven met Annie Sloan en kleien met dé klei van de Action, was iedereen het erover eens; Carol is een geboren blogger. Dat lieten we op de redactie van Huisjekijken niet aan onze neus voorbij gaan en op onze vraag of ze zich bij ons team wilde aansluiten was haar antwoord volmondig JAAAAHHH! Carol blogt over de verslaving met de naam ‘de Huisjekijken Lifestyle Fangroep’!

Haar eerdere blogs hebben we natuurlijk voor je in een handig rijtje gezet.

Verder lezen

Going Dutch On Decor | Paastafels

header going dutch

paasboeket wortelsKarin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je. Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.Verder lezen

 

Marley De HK Hond | Pasen

header marley

 

5bMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Verder lezen

 

 

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie