Blogger weekoverzicht | week 15

Huisjekijken heeft een super leuk en gepassioneerd team van bloggers die bloggen over Woon & Lifestyle ! Dagelijks publiceren wij hun blogpost onder Magazine op deze website. Voor jouw gemak hebben we alle blogs van de afgelopen week voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je nooit meer een blog te missen. Get Inspired For A Happy Feeling met deze fantastische bloggers.

Huisjekijken Blogweek 15:

Ninneke’s Corner Culinair | Rijst Taart

header ninneke culinair

holly nurse 117-1-2Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….. Vandaag gaan we weer Ninneke’s Corner Culinair.

We verwennen ons zelf weer vandaag met wat zoets!Verder lezen

 

DIY Met Ceciel Van Der Pas | Interieur Ideeen Met Klein Budget

Header Ceciel van der Pas voor Huisjekijken_Definitief januari 2015

Interieur idee klein budgetCeciel, creatieveling in hart en nieren, jongensmama, levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek! Laat je graag zien hoe je met leuke Do-It-Yourselfs (DIY) je huisje gezellig kan maken. Ceciel haar blogs zijn mooi, overzichtelijk en zeer uitnodigend om aan te beginnen, veel plezier.

De lente zit weer in mijn bol en zo ook een nieuwe look voor mijn huis! Wat heb ik er zin in om alles op zijn kop te zetten en leuke, nieuwe interieur ideetjes in huis toe te passen. Helaas is mijn budget klein, maar geen nood! Ik zocht de leukste interieur ideeën bij elkaar met een klein budget. Moet je eens kijken wat voor leuks ik heb gevonden.

Verder lezen

My Creative Thoughts | Dipping!

headernelette

images-6Nelette van der Heide is 51 jaar, getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Door haar brede interesse in brocante, interieur, meubels opknappen, bloemschikken maar ook voor alles op het gebied van bezig zijn met kinderen, zal zij middels haar tweewekelijkse blogs een grote inspiratie voor jullie zijn. Met een blognaam die perfect bij haar aansluit zal ze jou uitdagen zelf aan de slag te gaan…My creative thoughts!

Vandaag: dipping inspiratie!Verder lezen

 

Huisjekijken | Lampen Inspiratie! Met Een Industrieel Tintje…

Header

d0268bdf5e0be8c0285baa2670c6b7a0Lampen: mag het van wel wat stoerder en industriëler? De statieflamp is inmiddels al behoorlijk ingeburgerd. Maar waar zet je ‘m neer en welke alternatieven heb je nog meer? Onze redactie zette enkele ideetjes voor je op een rijtje. Puur ter inspiratie…Verder lezen

 

Kei Gemakkelijk | Voorjaarsbolletjes Van Wol …

header

image1Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Saskia Koenen trakteert je vandaag op een hele eenvoudige maar leuke, echte voorjaarstip!Verder lezen

 

Ellen Pitlo | Hermie

header ellen pitlo

Dia1Naast haar baan als zelfstandig ondernemer vult Ellen Pitlo haar dagen met het verzorgen van haar dieren. Jaren geleden kochten zij en haar man een vervallen boerderij die ze omtoverde tot een paleisje. Met drie paarden, een Griekse adoptiehond en een poes uit het asiel is er altijd wel wat te beleven in het leven van deze kleuradviseur. Haar blogs zullen dan ook een mengelmoes zijn van dieren en buitenleven met een uitstapje naar kleur…

Hermie

Slaperig liep ik naar buiten, onbewust telde ik mijn paarden. Geeuwend kwam ik tot vier en in één klap was ik klaarwakker! Tussen onze drie merries, in de wei, paradeerde een hert!Verder lezen

 

Voor Jou Gespot | De Leukste Weblinks Op Een Rijtje| Week 15

header voor jou gespot

gesponsord blogpost

Onze redactie heeft weer de leukste en gezelligste weblinks voor je verzameld, shop, lees en geniet voor A Happy Feeling in Voor jou Gespot ! 

Verder lezen

Huisjekijken Extra | DIY 1001inspiratie Met Pallethout

DIY header 2

Sloophout-2Huisjekijken ziet  veel DIY voorbij komen en sommige hebben gewoon wat extra aandacht nodig omdat ze gewoon te leuk zijn. Deze keer een DIY 1001 ideen met pallethout, leuk om met de kinderen te maken of lekker zelf of je man aan de slag te zetten ;)Verder lezen

 

De Liefdes Van Loes | Mijn Droomtuin

header Liefdes van Loes

LoesIk woon aan de rand van de stad, tegenover het bos. Niet op de boerderij, misschien in de toekomst ooit wel maar die staat dan in Frankrijk… ik droom nog even verder. Met mijn blogs neem ik je wekelijks mee naar mijn liefdes en het landleven gevoel: over buitenleven, dieren, lekker eten, mijn moestuin en nog veel meer. Veel plezier!

>>> Robbert en ik wonen nu 3,5 jaar in ons bijna 100 jaar oude huis, een rijksmonument. Na een mega verbouwing van 2,5 jaar konden we in september 2011 eindelijk intrekken. We zijn nog niet klaar maar we zijn heel tevreden. Ook de tuin krijgt sinds een paar jaar de aandacht die ze verdient. Ik ben dolgelukkig wanneer de verwarming uit gaat en de tuindeuren open kunnen. Van april tot en met november leven wij buiten en dan zijn we allebei het gelukkigst.Verder lezen

Huisje Te Koop Kijken Bij | Lydia In Ridderkerk

header

DSC_0306gesponsord blog

In deze rubriek geven we je een kijkje in de huizen die te koop staan in Nederland. Misschien wil jij wel een huis kopen in een ander provincie? Of ben je gewoon nieuwsgierig, kijk dan met ons mee in  het huis dat deze week Te Koop staat bij  Lydia in Ridderkerk.Verder lezen

In De Suite | Vers Italiaans Focacciabrood

header blog in de suite

5936e978e970ce492b0bd0dc70c23833

Onze blogster Sandra woont met haar man en drie kinderen in een prachtig huis dat ze eigenhandig omtoverde in een paleisje.  In haar werkplaats aan huis ontwerpt én maakt ze haar eigen woonaccessoires. Voor Huisjekijken blogt ze regelmatig over de klussen in haar huis, over leuke zelfmakers, geeft ze tips en recepten en vertelt ze over het werk in haar werkplaats. En wie haar huisje kent snapt waar haar blognaam In de Suite vandaan komt…

Heel gemakkelijk en vreselijk lekker, ook bij de bbq…vers italiaans focacciabrood!Verder lezen

Ninneke’s Corner | Anders Bekeken

header Ninneke's Corner

column anders bekeken extra A (15)Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns …..

Dingen uit een ander oogpunt bekijken….Verder lezen

Winactie | Maak Kans Op 5 X 2 Kaarten Voor De Libelle Zomerweek!

libelle

LibelleLZW logo 2015Gewoon omdat het zo leuk is om daar heen te gaan, hebben wij Libelle benaderd om voor jullie vrijkaarten te regelen. En het is gelukt !

We mogen 5 x 2 entreekaarten weggeven voor de Libelle Zomerweek.

Verder lezen

 

 

Veel lees plezier,

Team Huisjekijken

 

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie