Merietje | Lekker bezig

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante kun je wekelijks in haar blogs volgen onder de naam ‘Merietje’

.2015-04-05 14.21.04Hai allemaal,

het was weer een super week, veel gehaakt, gezellige dames op bezoek. Zelfs deze week kinderen gehad voor het eerst, om te haken, heel erg leuk! Woensdag middag hebben we getekend ze wilden graag een keer tekenen net als Jill van tv…dus ik had een paar plaatjes uitgeprint en we zijn daarmee aan de slag gegaan, het was weer een super gezellige middag!

Eerste paasdag waren we lekker thuis een beetje rond huis gerommeld met de kids. Ik moest nog een kussen voor een hondenmand naaien. Iemand had een hondenmand besteld en wilde graag een kussen met grijs/wit of zwart/wit.

Heerlijk rustig in het atelier, naaimachine op tafel.

1428236453250

Blij met het resultaat, de opdrachtgeefster en de hond gelukkig ook! Ze ging meteen lekker in haar mandje liggen. Nu zijn onze hondjes hun bedje kwijt maar ik ben al weer bezig met een nieuwe, haha.

Tegelijkertijd bezig met een secretaire, die wilde ik al zo lang opknappen maar iedere keer kwam er wat tussen. Nu is het eindelijk zover.

Volgende week weer foto’s hoe t wordt.

Wil je nou niet wachten tot volgende week kijk dan eens op facebook: www.facebook.com/KenMBrocante

Misschien vind je het ook leuk om eens mee te doen aan het haak- en breicafe, of je kids die willen knutselen, ook geef ik interieuradvies en restaureer ik je meubel op bestelling in die gezellige brocante sfeer.

Tot volgende week, liefs Monique (Merietje)

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie