Op Wydrum | Spring fashion is getting fun!

Een blog van Saskia, 25 jaar en gek op veranderen en nieuwe dingen. Naast haar fulltime baan sport ze veel, eet ze gezond (recepten!), is veel met haar woning in de weer(tips!) en heeft iedere dag wat anders aan(inspiratie!). Je krijgt een kijkje in het drukke leven van deze vrolijke meid in haar tweewekelijkse blogs.

Hier zijn 6 ‘big’ trends voor het voorjaar (wat vind jij ervan?)

1. Flared Jeans
Denk aan 70’s Style icoon Jane Birkin en Farrah Fawcett. Flared jeans (simpel gezegd ‘wijde pijpen-broeken) zijn flatterend en laten je benen meters lang lijken. Cmbineer met een gestreept shirtje, een blokhak en als je durft een bandje in het haar en je bent klaar om te genieten.

2. Maxi Dress
Dit jaar tot aan de grond, met split of open rug. Enkel modellen zijn níet toegestaan. Camoufleer je onzekerheden en voel je super sexy!

3. Swing tops
Verdoezelende shirtjes die de aandacht op de schouders leggen! Subtiele sexyness wat heel goed combineert met een goede Flared (High-Waist) jeans!

4. Jumpsuits
Mijn persoonlijke favoriet. Comfortabel als een pyjama, eindeloze lengtes en heel fashionable te dragen.

5. Platform Sandalen
Sandalen met een verhoogde zool. Niet iets waar ik nou 100% verkocht van ben maar wat misschien even moet wennen. Ik zal er straks vast een paar van aan gaan schaffen ;-)

6. Wedges
Kwestie van oefenen om er soepel op te lopen maar hierop kun je gerust de stad in met je ellenlange benen en het staat leuk onder zowel (lange) jurk als (flared) jeans!

En last but not least, de witte sneaker. Onmisbaar dit voorjaar.

Volgende keer weer meer trends én lekkere recepten!

Liefs Saskia

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie