Marley de HK hond | Op verkenning

12aMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Deze week ben ik begonnen met het inrichten, wat heerlijk om te doen na al dat klussen! Alvast een paar meubeltjes uit mijn winkeltje neergezet. Marley & Wickie waren nieuwsgierig en kwamen een kijkje nemen. Het rendiervel op de vloer komt uit een oud pand een heeft daar jarenlang aan de muur gehangen. Een plaatje! Het ligt er puur voor de sier, je kunt er niet op lopen omdat het enorm verhaard.

12a

Het eiken tafeltje in de linkerhoek was van oorsprong donkerbruin gelakt. Ik heb het blad helemaal kaal geschuurd en daarna behandeld met een olie, zodat het eiken mooi vergrijsd.

12b

Ze hebben alledrie hun eigen kussen, maar meestal liggen ze op een kussen. Moos en Wickie lagen al lekker te slapen, Marley ligt op het randje. Je ziet aan haar dat ze totaal niet lekker ligt, uiteindelijk heeft ze het niet lang volgehouden en is toch maar ergens anders gaan liggen. Kijk nou toch, die snuut :-)!

12c

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

Fijne zondag nog!

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “Marley de HK hond | Op verkenning

  1. Wat een lieve mooie dieren heb je. leuk om je te volgen. Wat voor olie heb je nou gebruikt op het tafeltje? er zijn zoveel soorten. moeilijk om een mooie te vinden vind ik

  2. Dag Karin, dank je wel voor je enthousiaste reactie! De olie die ik gebruikt heb is van het merk borma wachs, parket olie wit 60. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op. Fijne zonnige dag gewenst!

Geef een reactie