Vestywo | Flowers & Ice

Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met je delen doormiddel van Tips & Tricks op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik je met ieder van mijn  blogs weer mag inspireren. Vandaag een leuke DIY met bloemen en ijs. Lees je verder?

 

 

DSC08580

 

Vandaag dus een DIY met bloemen en ijs. Dit stond al een poosje op mijn to-do-lijstje oftewel verlangenlijstje, en ik kan je vertellen dat deze bij mij heeel lang is en heeel groot. Ik zou nog zoveel willen doen op DIY-gebied. Ik struin vele weblogs af en steeds weer zie ik een leuke DIY voorbij komen, daarmee probeer ik mijn eigen draai eraan te geven zodat het niet klakkeloos overnemen is.

Dat heb ik nu ook hiermee gedaan, bloemen en ijs. Ik zag steeds vruchten in ijs voorbij komen en dat is natuurlijk ook erg mooi, ga ik ook zeker nog eens uitproberen. Je kan dan een mooi gevulde kan vullen met water en daarin doe je dan bijvoorbeeld ijs met een citroentje erin, mjammie! Wij gaan dat niet doen,..

3

Wat heb je nodig:

- Bloemen (`t liefst niet te groot)                                                                                                                                                                                                                     - Water                                                                                                                                                                                                                                                                  - Bakje voor ijsklontjes                                                                                                                                                                                                                                    - Vriezer                                                                                                                                                                                                                                                                - Geduld

2

Wat ga je doen?

Knip de bovenkant van de bloem af en leg deze in een vakje van het bakje van de ijsklontjes. Vul daarna de bak van de ijsklontjes met water en doe eventueel het deksel erop. Zet het bakje in de vriezer en wacht 24 uur met geduld. Haal het bakje uit de vriezer, zet de kraan op warmwater zodat je de ijsklontjes er makkelijk uit krijgt en wallah..jou eigengemaakte bloemen/ijs-klontjes!

Ik ben benieuwd of het gelukt is, laat het gerust weten door een foto te plaatsen op ons facebook-platvorm of door een reactie achter te laten op mijn weblog, Vestywo.

Tot de volgende keer hopen we.

Lieve-Groetjes,

Verie

 

OVER Verie
Verie

Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met jullie delen doormiddel van ‘tips & tricks’ op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik jullie mag inspireren.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie