Merietje | Heerlijk lente weer

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante kun je wekelijks in haar blogs volgen onder de naam ‘Merietje’

2015-04-15 12.10.13

Hallo allemaal,

he he, eindelijk lekker warm buiten. dus flink in de kas bezig. Langzaam zie je overal groene plukjes bovenkomen.

Buiten naast de kas hebben we een grote bak gemaakt voor aardbeien planten, die kun je tenslotte nooit genoeg hebben.

En dan wil het soms wel eens zo zijn dat je bezoek krijgt van een vogeltje, deze had even pech dat ie tegen het raam vloog. Maar na even bijkomen van de schrik vloog ze weer weg.

2015-04-15 12.12.25

Ook was ik deze week druk met de secretaire, hij staat in de verf nu nog even iets speciaals ermee en dan is ie klaar. Denk dat het volgende week wel af is.

Heb je geen zin om tot volgende week te wachten en wil je op de hoogte blijven? Kijk dan ook eens op mijn facebook site:

www.facebook.com/KenMBrocante

Tot dan! veel liefs, Monique (Merietje)

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie