Marley de HK hond | ‘Binnenhond’

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

De verbouwing is bijna op z’n eind. De houtkachel is geplaatst en moest natuurlijk meteen getest worden. Buiten was het 25 graden, binnen brandde het kacheltje. De antieke kast naast de houtkachel komt uit Frankrijk. Deze kast gaan we gebruiken als wastafel. Ik met nog op zoek naar een mooie waskom, wordt waarschijnlijk natuursteen. Stoere kraan erboven en voila, een wastafel. Eindresultaat volgt….

19A

Deze robuust eiken tafel en bank is een ontwerp van Ed (manlief). De bank is 310cm lang, de tafel 300cm. Een bankje is nog in de maak. Een heerlijke plek om ‘s ochtends in het ochtend zonnetje een kopje koffie te drinken.

19B

Weimaraners vinden het normaal gesproken heerlijk om buiten te zijn, Marley is een ‘binnenhond’. Wanneer we lekker buiten zijn zit Marley vaak bij de deur en wil dan heel graag binnen zijn. Ongelooflijk toch, gekke hond!

19C

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

Fijne zondag nog!

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie