My Creative Thoughts | denim in je interieur

image_3

Nelette van der Heide is 51 jaar, getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Door haar brede interesse in brocante, interieur, meubels opknappen, bloemschikken maar ook voor alles op het gebied van bezig zijn met kinderen, zal zij middels haar tweewekelijkse blogs een grote inspiratie voor jullie zijn. Met een blognaam die perfect bij haar aansluit zal ze jou uitdagen zelf aan de slag te gaan…My creative thoughts

Geef jouw denim een tweede leven
Helemaal hot in je interieur is denim. We hebben er allemaal minstens eentje in de kast liggen. Qua look kan je er alle kanten mee op het is maar hoe je het combineert.
image_3
Heel goed te combineren met kobaltblauw of pasteltinten, grijs ,wit, of items stoffen met dip n dye. Combineer met lichte houtsoorten!
Leuk om verschillende  kleuren denims te verzamelen, ook de labels van de spijkerbroeken zijn leuk om te gebruiken.
Lekker combineren.
Aangezien spijkerkleding goed te recyclen is hoeft het niet duur te zijn. Mocht je op zoek zijn, kijk dan eens bij de Kringloopwinkel.
De denim is overal voor te gebruiken lamp, poefjes, kussens en plaids.
image_1
Denim is ook leuk te combineren met gebreide materialen. En de industriële look past er prima bij. Lekker combineren met verschillende kleuren en materialen.
d5dc40542e6d09ec116d34df825e9394Denk ook eens aan een kinderkamer voor de boys sloophout gecombineerd met denim. Jeans zorgt voor een stoere uitstraling door de rauwheid die de stof uitstraalt…
2015-04-20-21-19-00--1382331814
Kortom met denim kan je je naar hartelust creatief uitleven in je interieur vooral als je budget niet zo groot is.
imageLaat je inspireren door de voorbeelden en ga lekker aan de slag.
Groetjes Nelette van  der  Heide.
GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie