Voor jou Gespot | de 4 leukste weblinks op een rijtje| week 17

gesponsord blogpost

Onze redactie heeft weer de leukste en gezelligste weblinks voor je verzameld, shop, lees en geniet voor A Happy Feeling in Voor jou Gespot ! 

Wil je alle andere leuke links ook nog een bekijken klik hier voor de leukste weblinks!


budha bijouxBuddha-Bijoux

Handgemaakte sieraden, designers kwaliteit. Alles naar wens en op maat gemaakt. Mooie sieraden ontwerpen, klanten blij maken, daar krijg ik energie van! Handgemaakte sieraden waar het ambacht vanaf straalt! Alles naar wens en op maat gemaakt. Daarnaast nieuwe Fashion items asseccoires: Riemen, Sjaals, Tassen, Sieraden Armbanden Bedels Kettingen Oorbellen. Ook voor leuke party’s zijn wij te boeken, kom eens kijken op onze FACBOOKPAGINA  pagina. 

Buddha-Bijoux@caiway.net info@buddha-bijoux.nl en en de website is underconstruction


 

11080415_1573115726295131_8584610476097715218_oVestywo

Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Je kent mij van de blogs Tips & Tricks op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Elke maand hoop ik je daarnaast een inzicht te geven op leuke activiteiten in Nederland op lifestyle-gebied. http://www.vvestywo.blogspot.nl/ en een  blog op Huisjekijken


 

MWSnap652 2015-03-25, 09_51_41Lekker van Loes

Ik woon aan de rand van de stad, tegenover het bos. Niet op de boerderij, misschien in de toekomst ooit wel maar die staat dan in Frankrijk… ik droom nog even verder. Met mijn blogs neem ik je wekelijks mee naar mijn liefdes en het landleven gevoel: over buitenleven, dieren, lekker eten, mijn moestuin en nog veel meer. Veel plezier! Facebook en een blog bij Huisjekijken


 

10403460_610577355744570_3506661671857948588_nBadschuim

Ceciel is een echte jongensmoeder die grappige lifestyle blogberichten schrijft over haar gezin en dagelijks leven. Het zijn herkenbare momenten waar je vrolijk van wordt en denkt: ‘Gelukkig ben ik niet de enige!’. Ook schrijft ze over zelfmakers, do it yourself, knutsels voor en met kinderen, in huis of lekker voor jezelf. Als moeder wil ze er ook graag eens tussen uit en de leukste uitjes met of zonder je gezin kan je ook op haar blog vinden: www.badschuim.eu . Een mommyblog met een vrolijke twist, dus kom kijken, lezen en genieten! www.badschuim.eu en Google+  en Facebook 

 

Heb jij een leuke webwinkel of website, blog of social mediapagina die je onder de juiste doelgroep onder de aandacht wilt brengen? Een gesponsorde blogpost of advertentie in een samengestelde blogpost bij Huisjekijken vergroot de naamsbekendheid van een adverteerder onder de juiste doelgroep. De lezers van Huisjekijken zijn actief bezig met uitwisselen en inspiratie opdoen op het gebied van wonen en lifestyle en de daarbijbehorende producten en diensten.De prijzen zijn afhankelijk van het type advertentie of blogpost en het aantal bezoekers in de periode van de advertentie op onze website. Mail ons daarom voor meer informatie en een prijsopgaaf.

Team Huisjekijken

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie