Paintings by Wilma | “Nostalgie “

Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…

Leuk vind ik het om spullen met een verhaal te schilderen. Bijvoorbeeld deze oude emaille koffiekan die van mijn oma is geweest of 1 van haar kopjes.

stomvow

 

lblapn3

De koffiepot  hangt bij ons al jaren boven de eettafel en de pot zelf staat meestal op tafel erbij  en het verveelt nog steeds niet.

Ook de  eerste schoentjes van mijn man heb ik geschilderd en de koffiepot van zijn oma.

3gf0lde

eqsc5bd

 

Natuurlijk staan er nog spulletjes in mijn kast te wachten om geschilderd te worden…….

 

Wordt vervolgd,

Fijn weekend, Wilma

www.facebook.com/PaintingsByWilma

www.wilma.exto.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie