Merietje | Ga je schapen houden???

2015-04-21 13.36.11Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante kun je wekelijks in haar blogs volgen onder de naam ‘Merietje’…

 

Hallo allemaal,

Ga je schapen houden??? Vroeg de buurvrouw, haha nee het is gewoon de afscheiding tussen moestuin en de rest van de tuin. Een mooi landelijk schapenhek. Want ik weet net hoe dat gaat met die twee rakkers van ons. Ze banjeren overal doorheen, al het werk voor niks en ik wil ook niet dat ze m toch peren naar de buren want achter het hek is alles open.

Het begint er al op te lijken. Daarna even met een frees erdoor en het mooi omploegen dan kan de groente erin ;)

Tussendoor had ik weer een gezellige knutselmiddag met de dames en dit keer ook een heer erbij. We hebben armbandjes gemaakt van papieren kralen, heel erg leuk om te doen. Maar de kids vinden de trampo soms interessanter. Al met al hebben ze mooie armbandjes gemaakt. Kijk op mijn facebook pagina voor alle foto’s.

2015-04-21 13.36.11

Nu het weer zo heerlijk is kan ik ook fijn de meubeltjes naar buiten zetten en ze afschrobben. Op het moment ben ik bezig met een buikkastje daar zat een soort van antiekwas op, dus ontvetten. Het alom bekende middeltje van de W had ik helaas niet meer in huis, tja wat doe je dan? Juist afwasmiddel en flink schrobben. Het lijkt hiermee ook net of je het hebt geloogd en het is fijn vetvrij.

Alle handvaten en sloten moesten er eerst af, diegene die m ooit had opgeknapt had helaas veel te lange spijkers gebruikt. Ik vind m nu al best mooi maar er gaat nog een laagje overheen en dan nog even weer iets speciaals ermee.

Voor nu wens ik jullie een heel fijn weekend en veel plezier maandag met koningsdag!

Kun je nou niet wachten tot volgende week? of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan ook eens op mijn facebookpagina kijken: www.facebook.com/KenMBrocante

Tot volgende week! liefs Monique (Merietje)

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie