Op Wydrum | Running Ladies op Adidasjes

3Een blog van Saskia, bijna 27 jaar en gek op veranderen en nieuwe dingen. Naast haar fulltime baan sport ze veel, eet ze gezond (recepten!), is veel met haar woning in de weer(tips!) en heeft iedere dag wat anders aan(inspiratie!). Je krijgt een kijkje in het drukke leven van deze vrolijke meid in haar tweewekelijkse blogs.

Test-run op nieuwe Adidas schoenen in Groningen

Een aantal weken terug gaf ik me spontaan op voor de ‘TourdeFranzie’ van Francien.

Francien? Ja die vrolijke blonde meid van GirlsLove2Run welke je misschien wel kent van Instagram of facebook.
4

Zij ging in 6 grote steden in Nederland op tour om met ‘ons’ te hardlopen, waarbij we direct de nieuwe Adidas Ultra Boost schoenen mochten testen.
6

Dit leek me wel wat en nadat mijn hardlopende vrienden niet mee wilden doen, besloot ik me dus halverwege maart zelf op te geven voor locatie Groningen!

Ik had nog een paar weekjes om even wat kilometers en conditie in de benen te krijgen dus dat moest goed komen.

Hallo Groningen!

Afgelopen Dinsdag was het zover, even zoeken voor een plekje voor de auto maar toch nog best wel vroeg want ik kwam als eerste aan in het Noorderplantsoen park.

De stand van Adidas ‘Ultra boost’ was al opgezet en de schoenen stonden al klaar. Nog even wachten en we gingen los.

5
Langzaam kwamen er meer meiden aanlopen- en fietsen en kletsten we wat, allemaal in afwachting wat er ging komen.

Nadat we onze schoenen op konden halen (we moesten van te voren de schoenmaat doorgeven), kregen we een knaloranje adidas shirt, hoe tof!

De rij met meiden werd steeds langer, hoeveel zouden er komen?! :O

7

En testen maar!

Met z’n allen startten we met een warming up, niks leukers als met ruim 120(!!) meiden op te warmen haha. Nadat alle spiertjes losgemaakt waren mochten we doodleuk in groepjes van 4 om- en om achter elkaar aanrennen, zo snel mogelijk natuurlijk! Pff pittig hoor!

IMG_0407

Vervolgens renden we verschillende rondjes over de hoge bult welke midden in het park ligt waardoor de beenspieren flink getest werden, wát een mooi gezicht al die oranje shirtjes!
FullSizeRender2

Met de megafoon werd er bij ‘1!!’ met de linkerhand naar de grond gegaan, met ‘2!!’ de rechter en bij ‘3!!’ springen we allemaal een gat in de lucht, leuk leuk zo iedereen tegelijk!

8
We doen tevens nog wat lunges,squats en plankings in het park en sluiten de training al squatend in een grote cirkel af. Burn those legs!!

FullSizeRender
Afronding
Van rennen krijg je honger en dus stond er voor een ieder een lekker toetje klaar van yoghurt, muesli, frambozen en blauwe besjes, lekker!

Nadat we onze schoenen weer ingeleverd hadden, nog even met Francien gekletst hebben én op de foto zijn geweest, liep het park langzaam weer leeg.
4
Ik ging met een rammelende maag terug naar m’n auto dus koos er voor nog een grote Salade met krokante kip te nuttigen bij de Mac Donalds. Zo, nu kon ik dat ritje met de radio snoeihard aan wel volhouden.

Dames, dit was léuk joh! 
3

Nu even het hardlopen bijhouden zodat we nog ergens een keer een loop kunnen doen.
Zie ik jullie in Juni bij Loop Leeuwarden?

Liefs, Saskia

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie