Blogger Weekoverzicht | Week 17 Alle Leukste Blogs Op Een Rijtje Voor Jou.

Huisjekijken heeft een super leuk en gepassioneerd team van bloggers die bloggen over Woon & Lifestyle ! Dagelijks publiceren wij hun blogpost onder Magazine op deze website. Voor jouw gemak hebben we alle blogs van de afgelopen week voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je nooit meer een blog te missen. Get Inspired For A Happy Feeling met deze fantastische bloggers.

Huisjekijken Blogweek 17:

Ninneke’s Corner | Dreams … Into The Wild

header Ninneke's Corner

10694202_10205172850067659_8088454203731184058_oIk ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns …..

Ik had als kind toch net andere dromen als de meeste meisjesVerder lezen

Merietje | Heerlijk Lente Weer

header merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante kun je wekelijks in haar blogs volgen onder de naam ‘Merietje’

2015-04-15 12.10.13

Verder lezen

 

Huisjekijken Extra | DIY Ramskopje Van Zelfhardende Klei

Header

imageHuisjekijken ziet  veel DIY voorbij komen en sommige hebben gewoon wat extra aandacht nodig omdat ze gewoon te leuk zijn. Deze keer een DIY, Ramshoofd maken van klei ! Super leuk en goedkoop Stoer Sober look. Deze keer hebben we de werkbeschrijving gekregen van Danielle Wesseling, een  fanatiek lid van deHuisjekijken Lifestyle Fanpagina op facebook, waar de trends beginnen!

Ik zal jullie gaan proberen uit te leggen hoe je een ramskopje van klei maakt.Je hebt nodig, een bakje water en een mesje. En zelfhardende klei. Dit is de grijze van de Action.Verder lezen

Marley De HK Hond | ‘Binnenhond’

header marley

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.Verder lezen

 

Redactioneel | Gratis Registreren Bij Huisjekijken.Com Waarom ?

Header

Logo-Grijs

Gratis registreren op huisjekijken.comwaarom ?

✓Omdat facebook minder berichten doorgeeft✓Je gelijk kunt meedoen met een Winactie✓Je direkt je aankopen kunt doen en je gegevens bekend zijn in dewebwinkelstraat ✓Je meteen je foto’s kunt uploaden naar ons fotoalbum en daarmee kans maakt op een ratan HK hartje✓Je binnenkort een nieuwsbrief kunt ontvangen✓Je kunt reageren op de blogs en foto’s ✓Je direkt kunt mee doen aan een Flashdeals✓Je geen verplichtingen hebt✓ Je dagelijk een portie Happy feeling ontvangt

✓ Waarom niet ?

www.huisjekijken.com

Get inspired For A Happy Feeling !

Ninneke´S Corner Culinair | Moijito

header Ninneke's Corner

Powerplant cooling tower A (34)Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….. Vandaag gaan we weer Ninneke’s Corner Culinair.

Heerlijk verfrissend op een mooie zon overgoten dag Verder lezen

Huisjekijken’s Handige Huishoudtip | Roestig Sponsje

headerhuishoudtip

brillo- Een rubriek vol handige tips en slimmigheidjes . Iedere week een goede of handige HHH tip is nooit verkeerd-

Om te voorkomen dat je Brillosponsje gaat roesten na gebruik verpak je het natte sponsje in een stukje aluminiumfolie. Zo blijft het schoon en roestvrij.

 

Bedrijven In De Spotlight | Rozenkelim.Nl

header bedrijven in de spotlight

kelim winBedrijven in de Spotlight is “de” rubriek om eens een kijkje achter de schermen te nemen van een gepassioneerd bedrijf. Wat drijft sommigen om met zoveel passie en man-uren een bedrijf op te richten? En hoe komen er zulke mooie resultaten uit voort…

Deze keer gaan we op bezoek bij Rozenkelim.nl Een bedrijf dat bij toeval is ontstaan en wordt gerund door een gedreven echtpaar dat deze prachtige kleden naar Nederland haalt. Lees over hun weg naar succes en doe mee met hun fantastische winactie!Verder lezen

Going Dutch On Decor | DIY Inpakken Met Stijl!

header going dutch

inpakken4Karin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…

Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.Verder lezen

My Creative Thoughts | Denim In Je Interieur

headernelette

image_3

Nelette van der Heide is 51 jaar, getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Door haar brede interesse in brocante, interieur, meubels opknappen, bloemschikken maar ook voor alles op het gebied van bezig zijn met kinderen, zal zij middels haar tweewekelijkse blogs een grote inspiratie voor jullie zijn. Met een blognaam die perfect bij haar aansluit zal ze jou uitdagen zelf aan de slag te gaan…My creative thoughts

Verder lezen

Voor Jou Gespot | De 4 Leukste Weblinks Op Een Rijtje| Week 17

header voor jou gespot

gesponsord blogpost

Onze redactie heeft weer de leukste en gezelligste weblinks voor je verzameld, shop, lees en geniet voor A Happy Feeling in Voor jou Gespot ! 

Verder lezen

Winactie | Maak Kans Op 5 X 2 Kaarten Voor De Libelle Zomerweek!

libelle

LibelleLZW logo 2015Gewoon omdat het zo leuk is om daar heen te gaan, hebben wij Libelle benaderd om voor jullie vrijkaarten te regelen. En het is gelukt !

We mogen 5 x 2 entreekaarten weggeven voor de Libelle Zomerweek.

Verder lezen

Huisjekijken Voor En Na | Kastje

header voor en na-001

CAM00296Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al vele blogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.

Vandaag laat José de metamorfose zien van dit leuke kastje. Jose was al eerder te zien in de rubriekHuisjekijken bij Jose Verder lezen

De Liefdes Van Loes – Lentegeluk Deel 2

header

LoesIk woon aan de rand van de stad, tegenover het bos. Niet op de boerderij, misschien in de toekomst ooit wel maar die staat dan in Frankrijk… ik droom nog even verder. Met mijn blogs neem ik je wekelijks mee naar mijn liefdes en het landleven gevoel: over buitenleven, dieren, lekker eten, mijn moestuin en nog veel meer. Veel plezier!

Een beeld spreekt soms veel meer zonder woorden. Dit is mijn eerste fotoblog van mijn lentegeluk. Enjoy! Verder lezen

Spring Wedding

Header

Huisjekijken helpt jou te inspireren For A Happy Feeling . Deze week hebben we weer een van die leuke moodboards voor je gevonden.

A Spring Wedding Moodboard

Huisjekijken Bij | Miranda

headerhuisjekijkenbij

P1110629We gaan HuisjeKijken bij Miranda die we al kennen van de rubriek ‘Dit is mijn Passie’. We zagen dat ze oude meubels weer nieuw leven inblaast en dat doet ze op een geweldige manier. In haar huis is ze al net zo creatief. Laat je inspireren door de gezellige sfeerhoekjes die ze van haar huis laat zien…Verder lezen

Paintings By Wilma | “Nostalgie “

header v1wilma

Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…Verder lezen

Huisjekijken Extra | Diy Denim Quilt Maken

DIY header 2

image2 (1)Huisjekijken ziet  veel DIY voorbij komen en sommige hebben gewoon wat extra aandacht nodig omdat ze gewoon te leuk zijn. Deze keer een DIY, DenimQuilt maken ! Super leuk en goedkoop. Deze keer hebben we de werkbeschrijving gekregen van Monique Hermans, een  fanatiek lid van de Huisjekijken Lifestyle Fanpagina op facebook, waar de trends beginnenVerder lezen

 

Heel veel lees en DIY plezier !

Team Huisjekijken

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie