Marley de HK hond | Kat in het bakkie

26cMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Wickie had zich lekker genesteld in een oude kaasmal van meer dan 100 jaar oud. Ik kon het niet laten om er een mooie foto van te maken. Ik had er een stoer hertengewei naast gelegd, een mooi doek en voila: kat in het bakkie, maar dan wel in stijl, een landelijk bakkie!

26c

Deze week was voor mij helemaal geen kat in het bakkie, het was een hele hectische drukke week. Veel klussen op een dag gepland en tussendoor kwamen er nog klussen bij die niet gepland waren. Maar…. uiteindelijk hele leuke mensen ontmoet die blij waren met een mooi meubelstuk, wat mij dan weer enorm veel energie geeft.

 

26a

26bTja, de taken waren goed verdeeld deze week: Moosje kwam even inspecteren wat er nu weer allemaal bij is gezet en Marley zat klaar voor de foto en dat was het. Wat een heerlijk honden leven: eten, slapen, wandelen, spelen, zonnebaden, knuffelen en dat dag in, dag uit….

Geniet van deze zondag, tot volgende week!

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie