Huisjekijken voor en na | eetkamerstoelen

eettafel en stoelen bewerktHelemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al vele blogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.

Vandaag laat Suzanne van Seggelen zien hoe zij haar saaie eetkamerstoelen heeft opgeknapt door deze eerst te schilderen met witte zijdeglanslak. Vervolgens heeft zij kussenhoesjes van de Action over de zittingen genaaid en het geheel afgemaakt met leuke stickers.eettafel en stoelen bewerkt

Heb jij ook een leuke eenvoudige tip, stuur een foto en kleine werkbeschrijving naar huisjekijkenredactie@outlook.com en wie weet staat jouw tip binnenkort online
GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie